Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

czy to jest mozliwe zeby tak kochac ?...szkoda ,ze to tylko w ksiazce i na filmie ,alr choc przez chwile czuje to samo co Bella i Edward .Jest tak cudownie i pieknie miec tak glebokie uczucie

barbaramike

a czemu sadzisz ze niemozliwe jest tak kochac? naprawde nie masz nikogo po kogo chocby chwilowym odejsciu czujesz ze sie rozpadasz i nie jestes w stanie myslec o nikim inneym jak o tej osobie? coz moze naleze do jakiegos wyjatkowego grona albo mam nierowno pod sufitem ale wlasnie cos takiego czuje ;)

zuskak

nie,nie , sadze ze jest to mozliwe ,kochac na wiecznosc ,sama przez to przeslam i do tej pory wszystko bym dala zeby byc z ta osoba .ale nie dla wszystkich zycie jest rozowe .wiem ze sa szczesliwi ludzie az do konca swoich dni ,ale tu Bella i Edward sa wlasnie takim przykladem i ze to ludzie odchodza a nie milosc ,naleze do normalnego grona...

użytkownik usunięty
barbaramike

Tak? Czyli jak?

no tak ,jak w tym filmie ,na wiecznosc ,bez zadnych klopotow itrosk

użytkownik usunięty
barbaramike

:) Miłość bez kłopotów i trosk. To nie na tym polega miłość moja droga.;) Ale o co ja to piszę. Pewnie jesteś młoda... i w ogóle jeszcze zrozumiesz.;)

ja też nie wieże w taką miłość.choć chciałabym cos takiego przerzyć i chyba nie tylko ja bota książka opiera się głównie na miłości a nie na wampirach

ocenił(a) film na 4
sylwka18xd

Ja bym nie chciała żyć czy kochać bez żadnych trosk i problemów. Nie umiałabym wtedy docenić tego, co naprawdę jest w tym pięknego. Stałoby się to tak monotonne, że miałabym dość.

ocenił(a) film na 9
marta123_123

Ja bym chciala tak kochac i gdybym miala kogos kochac tak na wiecznosc i wzajemnie to tak jak bella nie zawachalabym sie ani chwili...a co do problemow to jezeli ma sie je z kim przetrwac to jet dobrze...

ocenił(a) film na 3
Diana1604

Chujowa taka miłość, oj bardzo chujowa

sarimatian

dlaczego chujowa ,przeciesz tak jest piekne ,kochamy sie ,czujemy to co w nas jest piekne niepowtazalne i na wiecznosc ,czasami chwila milosci jest taka ,jak bysmy wskoczyli w kosmos i tam byli na wiecznosc ,i czuje sie tak niepowtazalnie i chcialabym tak zostac ,iczuc ze ta milosc jest na zawsze

ocenił(a) film na 3
barbaramike

Chujowa, nieprawdziwa, chwilowa, sztuczna, i co mi po takiej?

ocenił(a) film na 3
barbaramike

Miłość, chemia, wieczność, wspólne odnajdywanie, przywiązanie, miłość?

Dorośniesz, przeżyjesz, zrozumiesz.

sarimatian

Sarimatian, podzielisz się swoimi doświadczeniami? ;-)

ocenił(a) film na 3
GilmoreGirl

Aż tak Cię interesuje moje prywatne życie?

Już się nimi dzieliłem.

Ja, Edward, seks, Edward, Ja, odszedł i nie wróci

sarimatian

Muszę przyznać, że to bardzo ciekawe...
Czyli co, w rzeczywistości Edward nie jest aż tak idelany?

ocenił(a) film na 3
GilmoreGirl

Powiem?

W rozmowach, dotyku, myślach... jest delikatny i czuły

W łóżku zamienia się w dzikie, lecz blade zwierzę... a po wszystkim nawet nie zasypia, ten to ma krzepę

sarimatian

A skąd wiesz jaki jest w łóżku ;>?

PS. Taka miłość istnieje. Przeżyjecie, zobaczycie. A takim, którzy mówią że nie ma czegoś takiego jak miłość nie wierzcie. To zwykłe snoby które zazdroszczą tego uczucia innym...

ocenił(a) film na 3
Gosia43

Aj kolejna. Kurna, nie chcę przypominać, poszperaj a znajdziesz odpowiedź. Ciężko mi jest o tym wszystkim pisać po jego odejściu, bo załapuję doła.

I następna z miłością wyskakuje... Ło matko i córko

sarimatian

Robi wrażenie...
A nie podzieliłbyś się?

GilmoreGirl

Przecież napisał, że od niego odszedł. Teraz siedzi u mnie. Noooo, Edward, przyznaj się <szturcha Edwarda, żeby się przyznał>

ocenił(a) film na 3
Beyond_Birthday

Jak to, chyba tak po przyjacielsku szturcha, mały skubaniec, zboczuś jeden nununu, ja mu dam jak go spotkam, a co dam, to już moja sprawa.

Edek gejek może siedzieć u każdej kobiety, ale on tylko siedzi. Rytuał godowy odbywa wśród samców

ocenił(a) film na 10
barbaramike

Oczywiscie ze jest mozliwa taka milosc jak Edwarda i Belli. Sa ludzie ktorzy zakochuja sie raz na cale zycie i pomimo przeszkod sa razem do smierci(szczesciarze).
PS. Jesli ktos twierdzi ze milosc Edwarda i Belli byla latwa i bez przeszkod to chyba nie ogladal filmu...
Pozdro dla wszystkich fanow Zmierzchu:)