hymmm... muszę przyznać że Pattison z roku na rok jest coraz ładniejszy ;D (co prawda nie pozowane ujęcia ma nie które strasznie brzydkie), domyslam się ze są napewo trochę tuszowane ale w porównaniu z Harry Potter... to jest wieeeeeeeelka różnica. Kristen też się dużo zmieniła... nie jest już takim dzieckiem ;D
Jak tak sobie na przykład wczoraj oglądałam Zmierzch, to pewnych momentach...Czy Kristen ma piegi? :)
A tak poza tym...czy to są wszystkie oficjalne plakaty, a nie fan made?
eeeeeeee... wątpie. nie wygląda mi to na fan made. przecież fani nie mają zdjęcia wilków. Kristen piegi?, szczerze to nie wiem, nie przyglądałam się :D
Nie no. Zdjęcia wilków to już są akurat od dawna, nie chodziło mi o te. Ale na przykład to z Alice.
to nie o to mi nawet chodzi, tylko o to, że ona wyglądała koszmarnie w 1 części była wręcz chorobliwie blada owszem Bella taka była, ale miała tez rumieńce
Jacob ma ta tatuaż? Moja pamięć nie jest za dobra - było coś takiego w książce, czy to tylko "ozdoba dla filmu"?
Tatuaże wymyślił reżyser. To coś jak przypadku Cullenów ten Herb ;) WG mnie świetny pomysł żeby połączyć watahę.
no właśnie! np w filmie jest tam taka wielka rama z tymi czapakami z zakończenia liceum, a w książce jest krzyż ojca Edwrda ;)
w filmie też jest krzyyż chciałam zauwarzyć :D w chwili kiedy Ed idzie z Bellą po schodach właśnie przy tych czapkach przez moment widać krzyż
http://www.newmoonmovie.org/2009/08/twilight-vs-new-moon-which-director-got-the- visual-style-right/
A co sądzicie o tym?
Według mnie jest różnie-niektórzy wyglądają lepiej,inni gorzej.Jak dla mnie Victoria zdecydowanie lepiej-nareszcie widać,ze ma rude włosy,ale np Bella to porażka,tzn moze z twarzy lepiej,troche ją podmalowali itp,ale nie moge zrozumieć dlaczego uwzieli się na te proste włosy? -.- we wszystkich ujęciach,w Volterze i na motorze ma proste włosy,ale np na urodzinach ma swoja dawną fryzurę.Tłumacze to tak(moze to głupie,ale tak mi sie skojarzyło),ze po odejsciu Edwarda odczuło to jej całe ciało i zmarniała?po jego powrocie znowu będzie wygladac tak jak zawsze?
Cullenowie wygladają zdecydowanie bardziej wampirzo,jednak np wolałam dawny wygląd Edwarda,przynajmniej wyglądał na te 17 lat.Alice-odrobine na powarznie,dawna nastroszona fryzurka bardziej jej pasowała.Rosalie-ogólnie to moze być,ale nie chce być niemiła-wygląda troche pulchniutko xD
Wygladają znacznie bardziej wampirzo fakt :D I te oczy :D A Ed fakt wygląda strasznie poważnie jakby był koło 30, a aktorka, która wciela się w Rosalie nie jest raczej z natury chudzinką ;) co widać też na fotkach i nie z filmu
tak,tak,wiem ale wydaje mi się,ze w Twilight wyglądała troche inaczej ;d moze to przez tą peruke?sama nie wiem
"fakt! alice ;D
ja słyszałam że ona podobno była brana pod uwage do roli Belli ;P "
Ymm...A ja słyszała, że Kristen była wybrana jako pierwsza do roli Belli. Że to już było ustalone zanim Rob się zaczął starać o rolę.
może i Edward wygląda na te 30 lat...
Ale może kazali mu zrobić taką miną bo przecież był wsciekły ze musi zostwaić Belle i ze nie widział jej 6 miesięcy,no i że myslał ze nie żyje...
mnie się tam podoba.... dla mnie wszyscy zmienili się na plus ;D
Carlis coraz lepiej wygląda <ohh ;D >
a Bella ma niebieskie oczy na plakacie i z tego co pamiętam w zwiastunie też, choć Bella była brązowooka, ale sądzę, że zdecydowanie lepiej wygląda se swomi "naturlanymi" niebieskimi tęczowkami. W "Zmierzchu byłom podobnie na plakacie miała niebieskie, ale filmie brązowe.
W zwiastunie do NM ma na 10000000000% brązowe. Jestem przyzwyczajona do jej normalnych oczy, oglądam sporo wywiadów i zdjęć i taki szczegół mi się od razu rzuca w oczy ;).
Do Carli:Podobno gdy Kristen ,,została' juz Bellą i pozostało wybrać Edwarda,weszła z rezeserką do pokoju gdzie bylo paru kandydatów do tej roli.Spytała się jej ,co o tym sądzisz',a Kristen ,chyba żartujesz,to oczywiste,ze Rob' czy coś w tym stylu ;p
marth: nie słyszałam nic o tym, a skąd o tym wiesz? Kristen się o tym gdzieś wypowiadała?
oj dajcie spokój już Belli, nie jest wcale aż tak źle! ;D
no, ale racja nie warto się kłócić :)
No nie powedziałąbym...Bo ona ma aż za jasne oczy jak na Bellę w zwiastunie, a przecież w 1 części wyraźnie było widać jej ciemne wręcz czarne oczy
Moim zdaniem:
Victoria wygląda lepiej.
Esmee gorzej.
Laurent bez większych zmian.
Belli źle w prostych włosach.
Edward dobrze.
Jacob cudnie.
Alice oraz Rosalie nieco za staro.
Jasper dobrze.
Emmett dobrze choć wyszły mu okropne oczy.
Fu wszyscy sa ohydni. Ta głupia kristen(bella?), jak zwylke rozdziawiona , jak pojebana. żal
A o patinsonie nie wspomne. Brzydki, na tych plakatach wygląda jakby miał zatwardzenie czy coś... żaaal , wspolczuje gustu wszystkim "dziewczynom" bujającym sie wnim ..
Wiecie co...ja już naprawdę nie mam sił czytać takich komentarzy, a tym bardziej się z takimi osobami kłócić...
Nie kumam takich ludzi.Skoro tak bardzo nie lubisz Sagi to po jaką cholerę tu zaglądasz?Zajmij się lepiej sobą
Własnie,co do włosów Belli,to powtarzam-dlaczego tak bardzo uparli się na te proste włosy? -.- w 1 częsci były nawet ok,a teraz widać,ze użyli prostownicy,ale jak mówiłam,moze poprostu to będzie ulegać zmianie.Mam taką nadzieje,bo Bella w prostych włosach to dla mnie coś dziwnego ;d
Muszę przyznać, że mnie zmiany się podobają, uważam, że wszystko poszło w dobrym kierunku :) chyba wolałam Roba w pierwszej wersji, ale różnica nie jest aż taka, żebym mogła się przyczepić. Uwilbiam kreację Cullenów, w końcu wyglądają jak wampiry, albo, jak to było okrślone w "Zmierzchu", ludzie, którzy dopiero co zeszli z planu zdjęciowego...
Ja w kilku wywiadach o tym słyszałam. I jak było już kilku chłopaków i mieli zagrać coś, to Kris właśnie wskazała na Roba. Bo w jego grze było widać, że dokładnie zanalizował tę postać i tę historię, że nie gra tak, jakby chciał przez to powiedzieć "jestem boski i jestem na ekranie!"...czy jakoś tak ;).
ahaaaaaaaaaaaa... widać że Rob nie gra tam by tylko grać i zarabiać pieniądze. Widziałam filmiki jak idzie (gdzieś w jakimś show) a wszytskie laski piszczą ze aż uszy bola, a on tylko buraka strzela!, i chyba on sam nie wieży w to że prawie wszystkie dziewczyny go tak ubóstwiają. widać że jest tymm faktem zaskoczony i speszony ;D
czyli skromny chłopak jest ;) i tym u mnie baaaaaaardzo zaplusował.
myslicie ze to jakiś fan zrobił?
http://i44.tinypic.com/20kp4r6.jpg
no chyba to nie fan, no bo skąd by miał takie zdjęcie. ;D