Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Mam pytanko dla tych co czytali sagę ... a więc Kogo wybierze Bella ? O co chodzi z tym skokiem do morza? i jak w następnych częściach potoczą się jej losy z Edwardem bądź tym drugim?

ocenił(a) film na 9
jate

Wybierze Edwarda. Ze skokiem chodzi o to ze w czasie gdy Belli adrenalina wzrasta słyszy głos Edwarda. A potoczy się ciekawie, ale Edward nigdy nie będzie tym drugim. Polecam książki :)pozdrawiam

jate

a O CO CHODZI Z TYM DRUGIM? W NASTĘPNYCH CZĘŚCIACH POBIORĄ SIĘ BĘDĄ MIEĆ DZIECI ? Czy bella stanie się wampirzycą ? w jakich okolicznościach?

jate

O to, że zawsze kochała i będzie kochać Edwarda najbardziej - bardziej niż Jacoba. Tak pobiorą się...w ostatniej części,będą mieć córeczkę Reneesme(pół człowieka pół wampira z przewagą tego pierwszego :P). Ciąża Belli była niebezpieczna...malutka łamała jej żebra i miednice. Nie chciała żeby Carliste i Edward wyjęli jej to dziecko wcześniej,chciała je donosić i urodzić bo jak mówiła bardzo je kocha. Chciała poświęcić siebie swoje życie żeby ją urodzić(przez co po tym jak wyjęli ją z niej gdy nadszedł czas porodu Edward wstrzyknął jej odpowiednią dawkę jadu do serce) i stała się wampirem... To chyba tyle.

aneess

A nie lepiej byłoby samemu przeczytać, niż się pytać ? :P

Kasia_1991

Właśnie, ja naprzykład bardzo żałuję, że wiedziałam za nim przeczytałam jak się skończy 4 część...

ocenił(a) film na 9
jate

No ja tez bym nie chciała wiedziec jak sie skończy zanim bym sama nie nie przeczytała :D no ale juz wszytko jasne teraz; skończy sie dobrze. Motyw z zagubieniem renesemee jest całkiem nie zły, pomysłowe :D pozdrawiam

natalia_32

Nie rozumiem..... - jakim zagubieniem???

aneess

No ja niestety też nie wiem o co chodzi :D

ocenił(a) film na 4
jate

Bella wybierze Edwarda i wyjdzie z niego w 4 części i razem będą mieli dziecko - dziewczynkę .... No ale zapodzieją je....

mietowa_czekolada

Nie przypominam sobie,że Renesmee się zgubiła...Przecież praktycznie nikt nie odstępował jej o krok...

Anua

Hmm... dokładnie. Dlatego nie wiem o co chodzi. :P:)

ocenił(a) film na 9
aneess

To jest zachęta dla tych ktorzy nie czytali by przeczytali :D Nie mala sie nie gubi, zarty sobie robimy :D CZYTAJCIE SAGĘ ZMIERZCHU :D

natalia_32

aa:D Niezłe jesteście:D Cwaniary jak Nic:D