Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

pytanie

ocenił(a) film na 6

Kto napisał tą powieść oczami Edwarda?? Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
mnich141091

Nikt tego nie wie, prawdopodobnie to fan napisał ale styl jest bardzo Meyerowy więc na razie to są nasze domysły..

ocenił(a) film na 2
mnich141091

napisała to steaffanie meyer, ale gdy dowiedziała się o przecieku do internetu zanichała prac

ocenił(a) film na 5
BenQ_Kinomaniak

12 rozdziałów napisała Stephenie Mayer. Dowiedziała się o przecieku do internetu i przestała pisać. Kolejne 3 rozdziały to FanArty.

ocenił(a) film na 6
mnich141091

Midnight Sun napisała Stpehenie Meyer, ale go nie skonczyła gdyż jak napisali moi poprzednicy zaniechała prace po tym jak dostała sie do internetu. Niestety nie wiadomo czy ją skonczy .... :)

Jeśli ktoś chce te 12 rozdziałów prosze podac e-maila - wyśle :)

doys

Hej!
możesz mi podesłać te 12 rozdziałów?? będę bardzo wdzięczna!:)dzięki !!
pachciarro@gmail.com
pozdrawiam

pachciarro

Szkoda że napisała tylko 12....bardzo chętnie przeczytała bym MS w całości szczególnie bazując na momencie gdy Bella oszukała Jaspera uciekając drugim wyjściem z WC ahh czy Edward przeczytał list??:D

ocenił(a) film na 4
doys

ja rówież poproszę o ile można;P

buzialek1@o2.pl

ocenił(a) film na 4
buzialek1

buzialek1@op.pl

ten jest prawidlowy;P

doys

Czy ja tez mogłabym prosić na maila: elpig@wp.pl. Dzięki z góry.

ocenił(a) film na 8
mnich141091

Na oficjalnej stronie Meyer jest notka, że autorka wznowiła pracę nad Midnight Sun, ale nie ma terminu, w którym musi ją ukończyć, więc musimy być cierpliwi.

ocenił(a) film na 1
Hania_8

Jak chcecie Midnight Sun to kliknijcie na link :) http://www.scribd.com/doc/12709771/Midnight-Sun

ocenił(a) film na 3
mnich141091

Powieść oczami Edwarda napisał oczywiście Michael Jackson, dlatego jest tylko 12 rozdziałów.