Hej co myślicie o tym aktorze w roli Aro?bo moim zdaniem idealnie się nadaje,ma coś takiego w sobie:) że już go sobie wyobrażam w pelerynce jako przywódcę Volturi:D
Pomijając, że ten temat już chyba był nie raz, to ja chyba bardziej wolałabym Bill'iego Nighy'a, który podobał mi się w Underworldzie jako wampir. Michael za bardzo będzie mi się kojarzył z wilkołakiem :)
No może i nie trzeba było ale chciałam się dowiedzieć co inni fani sądzą o tym aktorze:)
Zajebiście porządnie trafili z tym aktorem na Ara - nie umiała bym polecić nikogo na jego miejsce ;)
Nom też tak sadze:)już sobie wyobrażam jak w Volterze rozmawia z Edwardo i Bellą i jest taki dżentelmenem;p ech nie mogę się już filmu doczekać...;/
Ja widać nie mogli znaleźć jeszcze starszego i jeszcze brzydszego. Do roli PRZYSTOJNEGO, a wręcz PIĘKNEGO, jak to na wampira przystało, ale cóż. Czego się można było spodziewać po zostawieniu Taylor w New Moon, który nadal wygląda jak dziecko i jest za niski, teraz tylko drążą ten dół wybierając to coraz mniej pasujących do ról aktorów. Wystarczy spojrzeć na te mega umięśnione i wysokie wilkołaki, albo ja jestem ślepa, albo nie wiem, ale jak dla mnie to ani oni wysocy, ani umięśnieni. Volturia, pasują mi dwie osoby Jane, Kajusz, reszta, z deczka inne wyobrażenie.
Taylor akurat pasuje ponieważ nie wiem czy zauważyłaś,że w Księżycu w nowiu jest NASTOLATKIEM,owszem w po upływie czasu staję się wyrośniętym wilkołakiem ale częto jest podkreślane przez Bellę że wygląda np: jak śpi jak młody chłopak.. no ale zgadzam się każdy ma inne wyobrażenie postaci z książek:)