Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

"Biblia Emo" -Czy ktoś o tym słyszał, czy jest za czy przeciw?
Podobnie jak na na opowiadania Anny Rice o wampirach mówiono "Biblia Ghotów".

Ja tam nie krytykuje ... kazdy ma swoje upodobania :)

olcia432

To już nie są upodobania, tylko kwestia dobrego smaku.

ocenił(a) film na 10

Nie słyszałam tego określenia. Jak dla mnie ani trochę nie pasuje do sagi. Może się nie znam ale wg mnie ona nie ma nic wspólnego z Emo. Jeśli się mylę wytłumaczcie mi na czym polegają podobieństwa

użytkownik usunięty
kate1992

Ja czytałam, że podobieństwo polegaja na tym, że Bella wygląda jak emo i się tak zachowuje.

ocenił(a) film na 10

Yyy...http://www.youtube.com/watch?v=NNpJvVcCN88&feature=related
=D

ocenił(a) film na 10

A'propos Anny Rice. Wiecie, że się "nawróciła", pisze jakieś chrześcijańskie książeczki i w ogóle...-.-

ocenił(a) film na 6
lilianna009

Nie wiedziałam, że członkowie "subcultur" muszą mieć swoje książki z instrucjami? Ale to smutne i kiczowate. Nie wiem czy ta saga to jakaś Biblia, niech wypowiedzą się przedstawiciele Emo.

użytkownik usunięty
kerus

Jak dla mnie to jest romans ;p Te zachwycanie się uczuciami znajdziecie tylko w romansie.

użytkownik usunięty
lilianna009

słyszałam właśnie.. ale to chyba prawie wszyscy ludzie na starość;p

No przestańcie!! Przecież To jest HORROR dla Gothów z piekła rodem ( sarkazm :P)

ocenił(a) film na 5

Wszystko, co sławne musi być wyzwane od emo -_-.

ocenił(a) film na 2
Karus

Tak to jest Biblia tych j**anych w d**ę emo...

ocenił(a) film na 10
chowder

Myślę, że ten komentarz jest najlepszym komentarzem do tego tematu >> http://www.youtube.com/watch?v=NNpJvVcCN88&feature =related

ocenił(a) film na 5
chowder

A czemu Cię tak emo denerwuje ;p?
<za krótki>

ocenił(a) film na 10
Karus

To komentarz do użytkownika chowder, tak? :)
Ja...kiedyś trochę bardziej się rozeznawałam w temacie emo. Emo to żaden styl życia, styl ubioru tylko po prostu muzyka, gatunek. Jak rock, rap, pop, jazz itp. itd.
A jakieś tró dzieci to już inna sprawa. Tylko irytuje mnie, jak ludzie mylą pojęcia.
W każdym razie ściągnęłam sobie to "what" na komórkę. Mam też ten czadowy dźwięk (au!) z tego fajnego wywiadu z Robem i Kristen z Francji =D.

ocenił(a) film na 5
lilianna009

Tak, do Niego :).
Dobra, ale dlaczego komuś przeszkadza to, że ktoś sobie żyje bez stylu życia?
Weźmy dla emo jest charakterystycznie jakieś zachowanie i typ ubioru - znam parę emo. Mnie też drażni, jak ktoś się uważa za emo, a w sumie jest zupełnie kimś innym. Dla mnie emo mają styl i tak dalej :).
Hehe, niech Ci będzie, a kiedy to "what" zostało wypowiedziane - jakiś wywiad czy coś?

ocenił(a) film na 10
Karus

Nie można BYĆ emo. To tak jakby powiedzieć, że ktoś jest rockiem...-.-
"What", owszem, w wywiadzie. Ten wywiad był nawet "na planie" Twilight przeprowadzany :P. Wtedy powstał Spunk Ransom. I było głupie pytanie, o rozmiar stopy Roberta x).

ocenił(a) film na 10

Tak, też myślę że ten komentarz jest najlepszy...