jak dla mnie ma za duzo w dupie i narzeka. skoro jest aktora to chyba woli miec te pare milionow niz klepac bide....
what the fuck ? pzeczytałas na pudelku, że okropnie narzeka i teraz ciśniesz? też miałabyś dość jakby ktoś przed gębą latał Ci na okrągło z aparatem i wyzywał na czerwonym dywanie po to żebyś tylko się odwróciła w stronę jego aparatu. pieniądze to jeszcze nie wszystko!
nie cisne. uwazam ze przesadza z tym narzekaniem. kazda jej wypowiedz konczy sie tym jaka to jest nieszczesliwa ze jej zycie tak wyglada. a gdybym ja miala dosc to moze zrobilabym sobie przerwe w aktorstwie...
malinka_20 - masz rację. Ciekawe,że ją tylko prześladuję. Szczerze wątpię. Robi z tego nie wiadomo co. Jakby ją mordowali.
to podajcie mi jakiś FILMIK z wywiadem, w którym Kristen rzeczywiście narzeka, a nie tylko mówi, że paparazzi są wkurzający. Naczytałyście się BRAVO czy czegoś w tym rodzaju, w którym nie ma ani jednego prawdziwego słowa. Redaktorzy zmieniają, skracają, dopisują jakieś swoje wymysły, by mieć "ciekawy" artykuł... Biedactwa wierzycie, że "wywiady" w takich gazetach są prawdziwe...smutne;(
Szczerze mówiąc nie czytałam żadnych wywiadów w bravo, popcornie czy innych gazetach... Nie kupuję ich nawet za te cudowne cienie, blyszczyki i inne dodatki... Ale z tego co widze to nie wydaje mi sie zeby narzekała. Więc lepiej przestawcie się na tvn24 i przestance czytac pudelka. Zajmijcie sie swoim zyciem.