no właśnie, zastanawiam się - jestem fanką Victorii i zastanawiam się, czy w ogóle ją pokażą... no dobra, pokazać to pewnie pokażą, bo jest w obsadzie itp.... ale pewnie tylko 'mignie' jej bujna fryzura :P , szkoda w sumie... asle za to w 3 części coś zacznie działać :D
No wiesz... w drugiej części to w zasadzie jej nie ma (przynajmniej w książce) ale za to w trzeciej cześci na pewno bo w końcu będą walczyć ;D
no wiem... nie ma jej, bo narratorem jest Bella - ale widziałam jej zdjęcia z planu New Moon i muszę powiedzieć, że jestem zachwycona - przynajmniej jej włosy są naprawdę 'płomieniste' - kto wie, może gdzieś będzie obserwować Bellę zza rogu jakiejś uliczki - brrr... patrzeć tymi swoimi głodnymi oczami :P.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale gdzieś pisali, że Victorii ma być trochę więcej w New Moon, więc jest nadzieja :)
ale fakt, w Zaćmieniu będzie miała pole do popisu :D
Moim skromnym zdaniem zdecydowanie najlepiej w śród całej obsady w NM wygląda nasza filmowa Bella;). Zdecydowanie piękniej..czytałam gdzieś że przed kręceniem zdjęć do NM reżyser zdecydował się na więcej makijażu w jej przypadku. Widać wyszło mu to na dobre....a co do Victorii. Hmm razi mnie fakt że nie kazali jej przefarbować tych włosów już w czasie nagrywania Twiligh. Chodź nie wiem czy zmiana w jej przypadku wyszła na lepsze....
nie warto się włosami przejmować bo i tak film będzie odstawał od książki...więc na pewno będą pokazywać Victorie tylko szkoda że źle skończyła...
Może pokaża jej bujną fryzure w wodzie (scena skok z klifu o ile bedzie w filmi osobiscie chciała bym zeby Victoria dorwała Bells :) i chciała bym żeby ta scena sie znalazla w filmie)
też myślę, że film będzie odbiegał od książki, ale wiecie - nowy reżyser, to może jakoś lepszy będzie film od poprzedniego.
Moim zdaniem fryzura Victorii wygląda teraz o niebo lepiej, i mam nadzieję, że dadzą jej szansę by się wykazać w NM,ale jak nie to mamy jeszcze Zaćmienie przecież :)
[SPOILERY] - jak ktoś nie chce znać szczegółów na temat filmu - nie czytać.
Film bardzo nieznacznie będzie odbiegał od książki. Ale to prawda, właśnie Victoria będzie powodem największych zmian, ponieważ dołożą sceny, których w ogóle nie ma w książce. Będzie na przykład fajna scena w samochodzie. Pojawi się także, gdy Charlie, Harry i inni mężczyźni będą przeczesywać las w poszukiwaniu wilków, czego nie było w książce, ale ta scena zostanie połączona z tą która była w książce, czyli wilki gonią Victorię aż do momentu, gdy nurkuje ona do wody. Potem oczywiście kolejna scena zgodna z książką, czyli gdy Bella widzi "coś ognistego w wodzie". Potem długo jej nie będzie, zobaczymy ją znowu, gdy będzie scena głosowania zorganizowanego przez Bellę. I znowu scena z Victorią łapiącą stopa, której nie było w książce.
I tyle jej będzie w filmie. Fanom Victorii to pewnie i tak mało, ale przecież i tak więcej jej będzie niż w filmie Twilight i więcej niż w książce New Moon, więc nie jest źle.
4 sceny, będzie się pojawiała częściej i na dłużej niż w Twilight. Przewiń sobie stronę i przeczytaj mojego posta wyżej.