Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

twórcy strony

użytkownik usunięty

wkurza mnie to, że ja dodaje plakaty a prowadzący stronę mnie olewają!!!!! Nawet jak ktoś przede mną dał plakaty to też nie dodaliście -żal !!!

a jakie plakaty dodawałaś? bo już był temat o tym i jak na razie jedyny plakat, który jest oficjalny, to ten, który pojawił się dzisiaj.... dlatego proszę nie zaśmiecać bazy kontrybucji fanowskimi plakatami....:P

ocenił(a) film na 4
Luelle

prowadzący wszystko robią z opóźnieniem, a właśnie dopiero dziś wyszedł plakat prawdziwy. nie rozumiem twojej złości. a wiesz co mnie wkurza? takie bezmyślne osoby jak ty nazywające swojego użytkownika niunia (nie wiem czemu tego typu słowa mnie denerwują).

użytkownik usunięty
LeaMao

sorry, ale ten serwis jest tak głupi, że inne osoby mogły wchodzić na mój profil a nick zmieniłam, żeby właśnie inni się za mnie nie podawali, obecnie w ogóle nie mogę zmienić więc to nie moja wina i się odwal!
plakaty prawdziwe były już wcześniej, a to co jest teraz to nie jest plakat tylko tapeta..

ocenił(a) film na 8
Luelle

a ty nie zasmiecaj bazy swoimi komentarzami

niunia, spokojnie, administratorzy nie zajmują się jedynie stroną Zmierzchu. Mają wiele kontrybucji do weryfikacji;) Przyjdzie kolej na plakaty New Moon.

ej, potwierdzam. no włąsnie luelle, oficjany plakat(do wczoraj czy przedwczoraj) był tylko jeden, a ja wysyłałam go do bazy i i tak był odrzucany.

LaraCrofts

tak naprawde to pierwszym jakby plakatem do new moon był ten: http://www.stopklatka.pl/film/plakat.asp?xi=37168&zdjecie=291711c6c22ace7 no i ten co wyszedł dzisiaj

ZooeyD

cóż, tego plakatem nie można nazwać i właściwie żadne bazy go nie przyjmują:D to tylko logo, nie plakat:)

Luelle

ok, logo informacyjne ;3
ale wiesz o co mi chodzi, ne? ^^

ZooeyD

ja próbowałam go dodać do bazy. A to nie logo , tylko naprawde plakat, do tej pory nim promowali film.:)

LaraCrofts

ale filmweb go nie przyjmuje:/ do Twilight też kiedyś próbowałam takie cudo (^^) dodać, ale nic z tego xD to nie jest plakat tylko logo, które reklamowało film xD wiecie, że "niedługo" będzie xD