witam :D
nie jestem pewna czy był już zamieszczany taki temat , aczkolwiek chodzi o pierwsze zdjęcia volturi ?
jeśli nie to oto link ;)
http://www.crazycritics.com/page/volturi-character-guide
Nie wiem...Kristen ma je w swoim albumie...Choć pewnie jeśli nie ma ich na oficjalnej stronie Księżyca, to fanarty.
super! moim zdaniem wyglądają świetnie;) Jane faktycznie wygląda na taką co lubi zadawać ból, Alec jak ktoś posiadający zdolności paranormalne (bardzo dobrze aktora dobrali) Aro faktycznie wygląda na przywódcę, Kajusz na takiego wrednego kolesia;P a Marek spoko:P mi się bardzo podobają;) zwłaszcza że też ich fryzury (Ara Marka i Kajusza) są dobrze dobrane do tego kiedy się urodzili;)
Bałam się trochę, jak im to wyjdzie, ale podoba mi się! Najbardziej chyba Jane i Alec, najmniej Kajusz, ale i tak milion razy lepiej, niż byłam to sobie w stanie wyobrazić.
A co do zdjęć Cullenów, to podoba mi się Alice i Esme :)
http://www.filmweb.pl/Zdj%C4%99cie+Portret+klanu+Volturi+z+%22Ksi%C4%99%C5%BCyca +w+nowiu%22,News,id=53364
jeśli chodzi o wygląd- są świetni. prawie tacy jak sobie wyobrażałam...ciekawe jak bedą się "zachowywać" w filmie.
Kajusz jest zdecydowanie za młody!!! Jane i Alec bliźniaki?! Wg mnie jedynie Aro i Marek wyglądają na "nocnych mecenasów sztuki" :)
Wg mnie to fanarty, ale jesli nie,to wygladaja zle ;/ Jane jest strasznie 'wyrobiona' na slicznotke,a przeciez to mialo byc dziecko..
niestetty to nie są fanaty ;/
a tez bym tak chciała bo są ymm .. dość kiepskie ...
no , ale co zrobić , może na żywo będą lepiej wyglądać ;)
fingers crossed xD
Zdjęcia są genialne! :) Tylko Marek mi nie pasuje i myślałam, że Alec jest blondynem xD. Ale jeśli pokażą go w filmie takiego, to spełni to moje oczekiwania ;). Coś czuję, że Cameron Bright będzie następnym, którego pokochają dziewczyny xD. Nie podoba mi się z tych zdjęć Esme, ma taką kanciastą twarz. A Kristen wyszła naprawdę ślicznie, jakby była wampirem.
Świetne, ale Jane i Alec, chociaż piękni, nie wyglądają na słodkie aniołki. Dakotę Fanning zamiast odmłodzić - postarzyli, mimo że naprawdę ładnie jej z tą wampirzą charakteryzacją:)
Do tego zawsze wyobrażałam sobie Marka i Kajusza jako hmm, duużo starszych.