Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1
2011
5,7 148 tys. ocen
5,7 10 1 147669
2,9 19 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 1

Klasyk

ocenił(a) film na 10

Nie muszę chyba dalej pisać, zastąpię ten film wyrazem klasyk. Wszystko jest idealnie
dopracowane, ten film zasługuję na takie słowo.

Moai

Asz... przez matury zdążyłam o niej zapomnieć a tu taka przykra niespodzianka - jej obecność.

ocenił(a) film na 2
Ofeflia

I jak poszło? :>

Moai

A dobrze :)

Diablicaaa

Może grzeczniej ? Już zapomniałaś jak ci wszyscy dopiekli ostatnim razem za takie teksty?

ocenił(a) film na 10
Ofeflia

szukasz zaczepki widzę młoda
ale zrobię ci na złość i cię oleję jak jakiegoś psa albo śmiecia :)

ocenił(a) film na 2
Diablicaaa

Powiedziała pryszczata nastolatka niepełno sprytna.

FightClub_2

Otóż to.
Tak czasem się zastanawiam czy kiedyś jej przejdzie :)

FightClub_2

Uwielbiam Cię :)

ocenił(a) film na 2
Damx123

Dziękuje :)

Diablicaaa

Proszę o minimum kultury osobistej, a jeśli podchodzisz do tego tak ironicznie, to nie mamy o czym mówić. Zakompleksiona i wulgarna małolata, która "myśli", że komuś robi na złość. Wiadomość marginesowa : to nie jest olanie bo odpisujesz, więc postaraj się lepiej :)

ocenił(a) film na 2
Diablicaaa

Ofeflia jest starsza od ciebie. Poza tym twoja kultura pozostawia wiele do życzenia. -_-

Moai

za duzo sobie pozwala

ocenił(a) film na 6
Diablicaaa

pokerface

Diablicaaa

Dziecko weź się lepiej za naukę,bo głupiutka jesteś.
Nazywaniem tego badziewia klasykiem oznacza że musisz się leczyć.
Ten film,ta część jest tak żałośnie nudna,nie ma żadnego sensu,no chyba że kogoś jara Bella goląca nogi albo wybierająca bieliznę...litości.
Lepiej się nie wypowiadaj bo wszyscy i tak mają cię za idiotkę,a teraz jeszcze pokazujesz że masz problemy emocjonalne i psychiczne.

ocenił(a) film na 10
Damx123

wypowiedzi śmieci, i gówniarzy nie biorę pod uwagę.

Diablicaaa

Zamknij się wreszcie bo juz cie znieść nie mogę

ocenił(a) film na 2
sentia

Na takich ludzi jak Diablicaaa jest Gif :>

http://28.media.tumblr.com/tumblr_m38ymriNks1qc8d1qo2_500.gif

Moai

HAHAHA :P

Diablicaaa

Mam 19 lat więc więcej od ciebie więc gówniarzem nie jestem,a śmieciem to możesz nazywać swojego ojca.
Albo matkę.
Dziecko puste.

Damx123

Maturka w tym roku?

sentia

Ta...
Niestety.

Damx123

No ale już polski masz za sobą ciesz się:)

sentia

No cieszę ale matma jest gorsza,no i jeszcze język obcy....
I jeszcze matura ustna..

Damx123

A dodatkowy przedmiot z czego?

sentia

Biologia...
Mam już dość tej szkoły.

Damx123

biologiaa brrr.... nie cierpię przedmiotu

sentia

Ja uwielbiam ;)
Jedyny przedmiot który lubiłem.

Damx123

Ja lubię matmę i geografie i z tego mam zamiar zdawać

sentia

Ja się dziwię jak można matmę lubić ale jak się ją rozumie to pewnie się lubi a ja nie wszystko rozumiem i umiem z matmy :)

Damx123

Z rozumieniem to różnie. Ale nie mam z nia problemu aż do sprawdzianów bo wtedy robię głupie błędy. Ale jak się jest na mat-fiz to to był raczej świadomy wybór:)

sentia

Fizyki nienawidzę tak jak chemii.
Najgorsze przedmioty,no i matma ;)

Damx123

Ja fizyki nie kumam w ogóle. Ale pania przynajmniej mamy fajną:)
Ale jak to nas pocieszyła "ej no postarajcie się miec chociaż 2 na koniec bo w tej szkole jeszcze nikt poprawki z fizyki nie zdał"

sentia

Ja też miałem fajną panią z fizyki,do czasu..potem coś ją ugryzło i chodziła ciągle wkurzona,ale to pewnie coś w domu jej się nie układało ;P

ocenił(a) film na 3
Damx123

ej, jeśli chcecie sobie potrajkotać, to w prywatnych wiadomościach. zgłosiłam nadużycie i pozdrawiam.

Marys_a

Ej ale to nie jest nadużycie!
Po prostu miła i kulturalna rozmowa na poziomie:D

ocenił(a) film na 2
sentia

Myślę, że jej chodziło o przesadzony offtop.

ocenił(a) film na 10
Damx123

Moim zdaniem " dziecko puste " cie urodziło, dlatego taki porąbany jesteś.

Diablicaaa

Ale masz teksty,widać że chodzisz do gimnazjum :)
Zresztą nikt normalny nie uważa tego filmu za klasyk i rewelacje a ta część w szczególności jest durna ale to twój poziom w końcu.

ocenił(a) film na 10
Damx123

do gimnazjum chyba chodziła twoja mam jak cię miała w swoim brzuszku cukiereczku i dlatego taki dziwny i zepsuty jesteś.

Diablicaaa

Jaka ty jesteś bystra....
Cholernie wręcz...
Czasem to mam ci ochotę przywalić za ta twoją głupotę

Diablicaaa

Ale masz teksty,tylko coś źle obstawiasz dzieciaku.
"cukiereczku" ....Boże jaka ty jesteś głupia..

ocenił(a) film na 10
Damx123

jeżeli masz czelność, pisać że jestem w gimnazjum choć bardzo dawno go już skonczyłam to tym bardziej rozmowa wkracza na twój poziom i śmiele stwierdzić iż istnieje prawdopodobieństwo że ty właśnie chodzisz do gimazjum, znaczy to już wiadomo na 100% imbecylu .

Diablicaaa

Tylko że ja mam 19 lat a twoje zachowanie i słownictwo jest na poziomie gimnazjum albo jeszcze niżej,skoro masz taki gust filmowy to kiepsko z tobą i nie masz więcej niż 15 lat.
A umysłowo to może 9-10,do tego jesteś źle wychowana ale to pewnie błędy rodziców.
A imbecylem to możesz nazywać swoich kolegów z gimnazjum,dziecko ogarnij się trochę i zmądrzej.

Damx123

Po części to wina jej rodziców...od nich przecież zależy jak się dziecko zachowuje.Pewnie ma za dużo swobody.Powinni zabrać jej komputer.

ocenił(a) film na 10
Damx123

o gustach się nie dyskutuje każdy " 19 latek " powinien to wiedzieć, albo masz " 9 latek " pewnie dopisałeś sobie jedyneczke i podjarany jesteś ...

ocenił(a) film na 2
Diablicaaa

"o gustach się nie dyskutuje" idealna wymówka dla tych co nie mają nic konkretnego do powiedzenia by uzasadnić swoje stanowisko.

Diablicaaa

Twoje słownictwo nie wskazuje na to,iż "dawno" skończyłaś liceum..."śmiele twierdzić" , "imbecylu" , dziecko puste cie urodziło ". A tak w ogóle,jak ci egzaminy gimnazjalne poszły ?

Diablicaaa

Zamknij się do jasnej cholery!
Ile można?
Pięknie cie wychowano... Gratulacje dla rodziców!

ocenił(a) film na 7
Diablicaaa

Star Wars jest klasykiem, lubię Twilight ale bym osacara nie dała. Polecam GW są dużo lepsze i też pooglądaj Pamiętniki Wampirów były napisane jako pierwsze i dużo dużo lepsze od Zmierzhu

Diablicaaa

Rozumiem Cię.
Niestety moja rodzinka uparła się żeby to obejrzeć. Przez cały czas modłiłam się zeby wyłączyli prąd :)