PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Nie dawno koleżanka przesłała mi "Przed Świtem". Osobiście wolę poczekać na wydanie książki. Jestem z tych osób, które sądzą, że oczekiwanie na książkę jest równie fantastyczne i emocjonujące co jej czytanie. Dlatego postanowiłam, że jej na razie nie ruszę. Jednak chciałabym umilić życzcie tym, którzy nie mają tak pokrętnego toku myślenia jak ja ;p Jeżeli ktoś chce to mogę wysłać mu ją na pocztę. Wystarczy tylko podać adres e-mail :))

Mastery

ja też mam ale nie czytam. wolę książkę. Czekanie na nią jest frustrujące ale fantastyczne. Bo bym już przeczytała dawno a tak to muszę czekać :D

asiuk3

Zdecydowanie się z Tobą zgadzam :) Poza tym cieszę się, że nie tylko ja podobnie rozumuję ;p

Mastery

Hey mam wielką prośbe czy mogłabyś wysłac mi na maila 3 czesc sagi Zmierzch? mam inne czesci ale akurat te nie moge otworzyc? moj e-mail kasiaa1990@wp.pl z góry dzieki!

Mastery

a ja bym poprosiła o 4 cześć:)ms_88@wp.pl z góry bardzo dziekuje:*

Mastery

hej :)jeśli byś mogła mi wysłać to bardzo proszę ;* to mój email wiolaa1991@o2.pl

Mastery

Mysle że nie jesteś sama w swoim jak to ujęłaś "pokrętnym toku myślenia" :] też wolę poczekać.. :]

ocenił(a) film na 6
Mastery

ojjj czekanie się opłaca. ;dd.
jak ja skończyłam 3 cześć sagi czytać za tydzień wchodziła do sprzedaży 4, strasznie śmieszne to było, że od razu po szkole na złamanie karku leciałam do Emipka, żeby mieć i już w autobusie siedziałam z przyjemną lekturką xd
eej.. ^^ sorry nie tylko Wy macie pokręcony to myślenia, ja swojego nie mogę ogranąć xd.

Mastery

bylabym wdzieczna jeslibys mi tez wyslala :)
moj mail : koli.op@op.pl
z gory dziekuje :) pozdro

Mastery

Heyyy czy mogła byś mi wysłać 4 części bardzo proszeeee.... a to mój email kotek2317@wp.pl

ocenił(a) film na 6
kotek2317

Jeżeli mi byś też mogła, to bardzo bym poprosiła ;)
e-mail: aneczka007@poczta.onet.eu

Mastery

Bardzo bardzo prosze o 4 części oo to mój emaill kotek2317@wp.pl

kotek2317

cześć ! ja pilnie potrzebuje Zaćmienia :] mijają 2 dni odkąd skończyłam księżyc w nowiu i teraz szukam wszędzie zaćmienia ale nigdzie nie mogę znaleźć :/ ma Ktoś ?? jeśli tak to proszę o przesłanie na maila

kliki_007@wp.pl

KAOS_79

http://www.scribd.com/doc/11823479/Meyer-Stephenie-Zacmienie to jest stronka na której możesz przeczytac zaćmiene.... miłego czytania :)

kotek2317

znalazlam juz :] ale dzieki :*

ocenił(a) film na 6
KAOS_79

A z tej stronki już czytałam, tylko nie byłam pewna czy to oficjalne tłumaczenie. Ale jeżeli mówicie że tak to się cieszę ;)

ocenił(a) film na 7
aneczka007

ja tez bardzo prosze o 4 czesc moj adres to piaqchua@wp.pl

Mastery

siema jeśli mogę to bardzo proszę o Przed świtem :):)
pozdrawiam

Mastery

zapomniałam dopisać;):) mój e-mail kajusia15-1992@o2.pl dzieki

Mastery

Jeśli masz wszystkie części sagi to baaaaardzo proszę wyślij mi, bo bardzo chciałabym je przeczytać.
Bedę bardzo Ci wdzięczna :))
To mój e-mail:
nika0608@tlen.pl

Z góry DZIĘKUJĘ!!

nika_70

hej
mogłabym prosic o przesłanie przed świtem i zaćmienia ebooka (w wordzie ale może byc też w pdf.) na monalisa00@wp.pl wielkie dzieki z góry i pozdrawiam

Mastery

Jeśli masz wszystkie części sagi to proszę prześlij mi. Oglądałam pierwszą część a chciałabym ją przeczytać tak, jak i pozostałe części:)
Z góry bardzo dziękuje... A o to mój mail: dotka20@op.pl

Mastery

Bardzo bym byłą wdzięczna. Mój e-mail to diesel-85@o2.pl
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
Mastery

Będę ogromnie bardzo wdzięczna, jeśli ktoś podeśle mi 4 tom sagi na trisste@gmail.com