Nie dawno koleżanka przesłała mi "Przed Świtem". Osobiście wolę poczekać na wydanie książki. Jestem z tych osób, które sądzą, że oczekiwanie na książkę jest równie fantastyczne i emocjonujące co jej czytanie. Dlatego postanowiłam, że jej na razie nie ruszę. Jednak chciałabym umilić życzcie tym, którzy nie mają tak pokrętnego toku myślenia jak ja ;p Jeżeli ktoś chce to mogę wysłać mu ją na pocztę. Wystarczy tylko podać adres e-mail :))
ja też mam ale nie czytam. wolę książkę. Czekanie na nią jest frustrujące ale fantastyczne. Bo bym już przeczytała dawno a tak to muszę czekać :D
Hey mam wielką prośbe czy mogłabyś wysłac mi na maila 3 czesc sagi Zmierzch? mam inne czesci ale akurat te nie moge otworzyc? moj e-mail kasiaa1990@wp.pl z góry dzieki!
ojjj czekanie się opłaca. ;dd.
jak ja skończyłam 3 cześć sagi czytać za tydzień wchodziła do sprzedaży 4, strasznie śmieszne to było, że od razu po szkole na złamanie karku leciałam do Emipka, żeby mieć i już w autobusie siedziałam z przyjemną lekturką xd
eej.. ^^ sorry nie tylko Wy macie pokręcony to myślenia, ja swojego nie mogę ogranąć xd.
Jeżeli mi byś też mogła, to bardzo bym poprosiła ;)
e-mail: aneczka007@poczta.onet.eu
cześć ! ja pilnie potrzebuje Zaćmienia :] mijają 2 dni odkąd skończyłam księżyc w nowiu i teraz szukam wszędzie zaćmienia ale nigdzie nie mogę znaleźć :/ ma Ktoś ?? jeśli tak to proszę o przesłanie na maila
kliki_007@wp.pl
http://www.scribd.com/doc/11823479/Meyer-Stephenie-Zacmienie to jest stronka na której możesz przeczytac zaćmiene.... miłego czytania :)
A z tej stronki już czytałam, tylko nie byłam pewna czy to oficjalne tłumaczenie. Ale jeżeli mówicie że tak to się cieszę ;)
Jeśli masz wszystkie części sagi to baaaaardzo proszę wyślij mi, bo bardzo chciałabym je przeczytać.
Bedę bardzo Ci wdzięczna :))
To mój e-mail:
nika0608@tlen.pl
Z góry DZIĘKUJĘ!!
hej
mogłabym prosic o przesłanie przed świtem i zaćmienia ebooka (w wordzie ale może byc też w pdf.) na monalisa00@wp.pl wielkie dzieki z góry i pozdrawiam
Jeśli masz wszystkie części sagi to proszę prześlij mi. Oglądałam pierwszą część a chciałabym ją przeczytać tak, jak i pozostałe części:)
Z góry bardzo dziękuje... A o to mój mail: dotka20@op.pl