Ja idę już 30tego, dłużej nie wytrzymam :) Chciałam poczekać do 2 lipca na tą noc z sagą Zmierzch, ale chyba nie dam rady:))
ja idę w czwartek ; ). w środę będzie za dużo małolat ;p. i idę na 11. mam nadzieję,że się nie rozczaruję....
No jak dla mnie Zaćmienie zapowiada się lepiej niż dwie poprzednie części... Chociaż ogólnie nie przepadam za tymi filmami... Gdyby nie to, jak bardzo kocham książkę, to pewnie Zmierzch nie dostałby ode mnie oceny większej niż 3 ;)
No ale jak już mówiłam: jest to przeniesienie tego co kocham na ekran, więc trudno być krytycznie nastawionym :)
I Asiek, coś mi się wydaje, że na mega pozytywne opinie nie masz co liczyć ;D
hmm... pod względem książek ja też :D ale nie mozemy się nakręcać,ale mam nadzieję ze film będzie najlepszy :P
Na takie wcale nie licze;) Liczę na opinie obiektywne. I mam nadzieję, że choć jedną taką znajdę miedzy wojnami fanów i antyfanów.
... ty nie jesteś zdrowy. Przynajmniej na umyśle. To się leczy wiesz? Są specjalne tabletki na twoją przypadłość.
wiesz, przeczytałbyś książkę to może spojrzałbyś na ten film inaczej :PP
tylko też jedno mnie zastanawia... mówisz, że Zmierzch to badziewie, syf i g..wno, więc czemu cały czas siedzisz na forum Zmierzchu? + komentujesz jego aktorów?
nie podoba się - wygłaszasz swoją opinie i tyle, idziesz dalej...
Bo internet to jego życie. To jest troll, który lubi obrażać innych w między czasie gdy nie stoi pod monopolowym z "Nalewką Babuni".
no widzisz Ty pijesz browce, ja wole whisky... ale do tego trzeba dorosnąć dziecko drogie :)
Nie lubię whisky. Wolę już tequile. A zresztą. Nie będę z tobą rozmawiała na ten temat. Dzieckiem nie jestem od ładnych paru lat więc odpuść.