PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Nie mogę się doczekać !!!! w sobotę wybieram się na Eclipse:D zwiastun jest git :D

nihooya

Wytrzymasz do soboty?! :D

użytkownik usunięty
r_x_2

bedzie musiala;pp

użytkownik usunięty
r_x_2

no właśnie.
ja idę w czwartek i wydaje mi się, że to długo. ;)

Ja idę w środę ;)

Ja idę już 30tego, dłużej nie wytrzymam :) Chciałam poczekać do 2 lipca na tą noc z sagą Zmierzch, ale chyba nie dam rady:))

użytkownik usunięty
r_x_2

Ja nie idę w ogóle;p Poczekam sobie z 2 miesiące na wersję DVD ;pp

użytkownik usunięty

ja idę w czwartek ; ). w środę będzie za dużo małolat ;p. i idę na 11. mam nadzieję,że się nie rozczaruję....

użytkownik usunięty

Ja sie dowiem dopiero jak wy obejrzycie;) i poczytam co wy sadzicie o tym

No jak dla mnie Zaćmienie zapowiada się lepiej niż dwie poprzednie części... Chociaż ogólnie nie przepadam za tymi filmami... Gdyby nie to, jak bardzo kocham książkę, to pewnie Zmierzch nie dostałby ode mnie oceny większej niż 3 ;)
No ale jak już mówiłam: jest to przeniesienie tego co kocham na ekran, więc trudno być krytycznie nastawionym :)

I Asiek, coś mi się wydaje, że na mega pozytywne opinie nie masz co liczyć ;D

r_x_2

Ja pod wględem książek "Zaćmienie" oceniam najlepiej :) Także liczę na dobre wrażenia. Oby, oby!

Camilla3

hmm... pod względem książek ja też :D ale nie mozemy się nakręcać,ale mam nadzieję ze film będzie najlepszy :P

użytkownik usunięty
r_x_2

Na takie wcale nie licze;) Liczę na opinie obiektywne. I mam nadzieję, że choć jedną taką znajdę miedzy wojnami fanów i antyfanów.

ocenił(a) film na 1

ale jakie wojny, zdrowi widzowie krytykują badziewie....

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

... ty nie jesteś zdrowy. Przynajmniej na umyśle. To się leczy wiesz? Są specjalne tabletki na twoją przypadłość.

ocenił(a) film na 1

tak a jakie? a dasz mi recepte ?

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Bym musiała się kogoś spytać a nie chce mi się tego teraz załatwiać.

ocenił(a) film na 1

oki ale to pamiętaj o mnie, dobrze ???

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Jasne wieśniaku.

UPADLY_WIDZ

wiesz, przeczytałbyś książkę to może spojrzałbyś na ten film inaczej :PP
tylko też jedno mnie zastanawia... mówisz, że Zmierzch to badziewie, syf i g..wno, więc czemu cały czas siedzisz na forum Zmierzchu? + komentujesz jego aktorów?
nie podoba się - wygłaszasz swoją opinie i tyle, idziesz dalej...

użytkownik usunięty
r_x_2

Bo internet to jego życie. To jest troll, który lubi obrażać innych w między czasie gdy nie stoi pod monopolowym z "Nalewką Babuni".

ocenił(a) film na 1

no widzisz Ty pijesz browce, ja wole whisky... ale do tego trzeba dorosnąć dziecko drogie :)

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Nie lubię whisky. Wolę już tequile. A zresztą. Nie będę z tobą rozmawiała na ten temat. Dzieckiem nie jestem od ładnych paru lat więc odpuść.

ocenił(a) film na 1

ee to Ty stara dupa jesteś...

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Dziecko, pobaw się lego

ocenił(a) film na 1

nie mam juz ;/