PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Średniawka

ocenił(a) film na 5

Za dużo całowania i wszechobecnej, super namiętnej i jakże pro zakazanej miłości, za mało
jakiejkolwiek akcji. Btw. Victoria w poprzednich częściach była jakaś ładniejsza.

ocenił(a) film na 3
beoska

Pewnie przyznałbym Ci rację, ale nie oglądałem ani jednej części Sagi i pewnie nie masz kolczyka w języku ;)

ocenił(a) film na 5
Selekos

Mam dwa, ale to chyba bez znaczenia. :P

ocenił(a) film na 3
beoska

Ma to ogromne znaczenie dla odbioru oglądanego filmu! Podczas oglądania filmu fale elektromagnetyczne z ekranu wprowadzają kolczyki w rezonans i kształtują jamę ustną, przez co zmienia się to co mówimy, a w następstwie to co myślimy. (Muahaha! Jestem genialny!)

Selekos

nie, bo sam to napisałeś. człowiek genialny z powodu swojego geniuszu takie wypowiedzi rzuca i nawet nie przywiązuje do nich więcej wagi, a jego geniusz nie prowadzi do podniecenia intelektualnego swoim geniuszea a do smutku nad głupotą innych. Ale wypowiedź faktycznie ci się udała. nie ma to tamto ;)

ocenił(a) film na 3
bumbleble

Chcesz mi powiedzieć, że geniusze nie są narcyzami? (nie piszę tutaj o filmowych geniuszach zła, którzy zawsze są i zawsze się śmieją "muahahha")

Selekos

nie wiem, bo niestety nie znam żadnego geniusza :( ale sądzę że prawdziwy geniusz nie miałby czasu myśleć o tym jaki to jest, a jaki nie jest.
Co innego człowiek inteligentny.

użytkownik usunięty
beoska

Zgadzam się t część jest najgorsza, czytałam książkę i była niezła a co do filmu to zrobili go bardziej dla zysków a nie dla jakiegokolwiek uznania. A jeśli chodzi o Viktorię to w poprzednich częściach była inna aktorka i może rzeczywiście jest tamta jest ładniejsza.

ocenił(a) film na 3
beoska

Victoria wyszła według mnie pięknie w tym filmie, mam słabość do kobiecych lokowanych włosów ;(

Nie trzeba dodawać, że najlepsza część. Najwięcej akcji, w końcu więcej walki. Poprzednie części się do tej umywają. 5/10