PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

świetny!!!!

ocenił(a) film na 10

Byłam wczoraj na pokazie przedpremierowym i muszę powiedzieć że bardzo miło zaskoczył mnie ten film. Część pierwsza była dobra, część druga o wiele lepsza od jej książkowej wersji ale część trzecia bije je obie na głowę. Jest dużo akcji, jest rywalizacja między Edwardem a Jacobem, miłość Belli i Edwarda, "przyjaźń" Belli i Jacoba, zazdrość Edwarda, najważniejsze wątki zostały świetnie przedstawione, świetne sceny walki z nowonarodzonymi - no poprostu 10/10!! POLECAM!!

Angie_18

Dokładnie. Byłam na maratonie i mogę porównać każdą część. Zmierzch strasznie mi się dłużył i z niecierpliwością czekałam na Księżyc w nowiu i Zaćmienie. Zdecydowania ta ostatnia najlepsza. Fajnie, że rodzina Cullenów nie była na drugim planie. Zawsze się ich pomijało, niepotrzebnie błąkali się po ekranie co strasznie wkurzało. Billy Burke świetny. Podobała mi się rozmowa córka - ojciec, oraz scena przed domem, gdy usłyszał, że Jake pocałował Belle.

ocenił(a) film na 10
edyyttaa

racja - świetne sceny :) w ogóle było kilka takich zabawnych :) ja też byłam na maratonie :)

ocenił(a) film na 7
Angie_18

przed chwilą wróciłam i stwierdzam że Zaćmienie było najlepszego ,świetne sceny , naprawdę polecam wszystkim ; )

użytkownik usunięty
alicja1995

ja również właśnie wróciłam. jak dlam nie najlepsza ze wszystkich cześci! wszyztsko bylo idealnie. w poprzednich częściach było parę niedociągnięć ale ta przebija je wszystkie! POLECAM wszystkim!