PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

???

ocenił(a) film na 9

Ej dlaczego można oceniać ten film skoro on jeszcze nie wszedł do kin? Może poczekajcie do środy coo... ???

A ogólnie to dobrze że bedą go puszczali w Multikinach i Kinomaxach bo Księzyca w Nowiu nie puszczali i Multikinie ;/

ocenił(a) film na 3
lady_girl

Ej może nie zauważyłaś, ale światowa premiera była 25 i nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że Polacy mieszkający za granicą też chodzą do kina

ocenił(a) film na 9
Dafne_

A no to sorry ale myślałam ze swiatowa jest 30 Wzięłam pod uwagę fakt że W ameryce jest 30 gdzie było to kręcone :)

użytkownik usunięty
Dafne_

Dafne_ tak , tak. i mam uwierzyć, że wszyscy Ci co dali 1 byli w kinie za granicą?

Taka prawda, większość osób oceniła ten film w ogóle go nie widząc... i zapewne nawet nie zamierzają oglądać tylko z góry po prostu sobie coś założyli ;] Większość tych ocen jest bezpodstawna. Dla mnie taka postawa jest żenująca i niesprawiedliwa ale cóż... jak to się mówi są ludzie i taborety ;)
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że najwięcej antyfanów zmierzchu wchodzi na tą stronę... i teraz pytanie, po co?
Ja zawsze uważałam, że jak się czegoś nie lubi to się tym po prostu nie interesuje.. widocznie całe życie byłam w błędzie ;]]]]]

kamoaa

Mi się pierwsza część nie podobała (3/10), kolejnych raczej szybko nie obejrzę - a co dopiero nie mam zamiaru oglądać filmy BEZ OGLĄDANIA. Tylko idioci tak postępują (albo ludzie, którym się w domu nudzi).

Szacunek ludzie, szacunek (choćby do reżyserów czy aktorów - oni też się muszą napracować). No i są różne gusta. Ale mimo wszystko - Nie oglądałeś ? Nie głosuj. A jak już to robisz bez obejrzenia filmu to wiedz, że jesteś zerem.

ocenił(a) film na 9
Itachi1993

A ogólnie to kto z was zamierza iść na film ?

użytkownik usunięty
lady_girl

ja idę 1 lipca. ; )

ocenił(a) film na 10
lady_girl

Ja też idę ale 30 czerwca ;)
Mam nadzieję, że będzie fajnie;)

użytkownik usunięty
ola_31

ja ide 30 czerwca rano żeby nie natrafic na zbytnie tłumy krzyczących hot 13stek! ;p

ocenił(a) film na 7
ola_31

245 byla premiera na czerwonym dywanie ale bez wyswietlania premiera calego swiata jest 30 !! tak nawet w kinie pisalo jak bylam ze wtedy co swiatowa

ocenił(a) film na 3
domis3

a film w necie już jest o dziwo :)
GETup_ mnie nie chodzi o to, że wszyscy musieli oglądać gdzieś, ale o to, żeby wytłumaczyć koleżance, dlaczego film można już oceniać.

ocenił(a) film na 1
lady_girl

a co to zmieni, na top 10 to i tak nie ma co liczyć ;p

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

To nic nie zmieni. Świadczy tylko o tym jak wielu imbecylów jest na filmwebie.

ocenił(a) film na 1

dokladnie, gdyby tak debilnym fankom pozwolić wstawiać tylko 10 takie gnioty by okupowały top 100...

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Świat by się dla mnie nie zawalił gdyby "Zmierzch" okupował pierwszą 100... Nawet gdyby okupował pierwsze 100000 to by się nic nie stało..

ocenił(a) film na 9

A ja tam raczej pojde sobie dopiero za jakies 2 góra 3 tygodnie jakjuzte wszystkie nastoletnie fanki sobie obejrza i nie beda sie w kinie darly na widok pattinsona;p Ja niby mam 16 lat i fanka jako taka jestem ale po co sie drzec do czegos co nie osiagalne co one sobie mysla ze kiedys go spotkaja...oj watie

lady_girl

Heh, na widok Pattinsona się nawet nie drą.
Gorzej z Jacobem, to był dopiero pisk, jakby osobiście wszedł na salę kinową...

użytkownik usunięty
Camilla3

Ło matko... Nie wytrzymałabym! Ja nie znoszę balonów, bo strasznie hałasują jak pękają:/ A co dopiero pisk jakichś dziewczyn napalonych. Jednak na koncert Acid Drinkers bym się wybrała... Oni nie hałasują;p

Jak byłam na "Księżycu", to było co chwilę, mniej więcej tak : "Aaaach, oooch, aaa kocham go, oooo jaka klata, aaaaa piękny, och umieram, aaaaaaaaa ja chce Jacoba". I ogólnie to tyle było słuchać. Więc właściwie zaczynam żałować, że idę znów na premierę, bo znając życie będzie to samo. Ale sama strasznie chcę obejrzeć film, więc jakoś przetrawię te fanki...

ocenił(a) film na 9
Camilla3

Pattinson to jeszcze jak cie moge ale ten caly Tylor Lautner to po prostu żenada ja kolesia tak nie lubie głos ma strasznie mułowaty i jest tak wypicowany normalnie laluś lalka Kena :D