Nie oglądałem poprzednich, ani serialu. Oceniam po prostu film.
Dno... Fabuła płytka i przewidywalna, mdły romans prosto z UScollegu, scenografia niewiele lepsza, efekty specjalne mogłyby cokolwiek bronić, ale ... Dialogi z reklamy, kilka kwestii o "człowieczeństwie", życiu znika wśród, komiksowych zwrótów. Z drugiej strony, skąd one pośród buchającej hormonami młodzieży? To tyle...
Ja nie lubie tatanica... xD
Nie wiem czemu, po prostu nie podchodzi mi ten film...
Hmm.. książki nawet mi się podobały. Ekranizacja 1 i 2 części zmierzchu raziła mnie a raczej Kristen Stewart i jej gra. Poszłam na 3 część z ciekawości i muszę przyznać się do błędu - niestety ^.^ . Zaskoczył mnie .. myślałam, że będzie nudny i na tak samo niskim poziomie jak poprzednie. Zainteresował mnie ; D nawet siedziałam cicho ; p a to już duży plus. Kristen nie przeszkadzała mi aż tak bardzo chyba się do niej przyzwyczaiłam. ; D
Hmm... ja tez w sumie żadko teraz wpdam, bo zwyczjnie nie mm czasu, no i wolę spędzac czas pożyteczniej, niż przed kompem w tak genialną pogodę. Ten weekend jest wyjątkiem, trzeba sie zregenerowac ;P
Panie, sa pewne dowody na to, że niekoniecznie ;P Ja jako ukryty cookie monster rządzę bardziej :F Ty jesteś tylko marionetką, do której faet wkłada łapę ;P Ja natomiast żyję, bo spożywam posiłki. Nikt nigdy nie pokazał kermita jedzącego. Jak to wyjasnisz? ;P
wiesz to tylko fotografia, gdyby to był filmik to bym uwierzył.
Ale to zdjęcie przesądza całą sprawę:
http://4.bp.blogspot.com/_Xy8i45lc2VQ/SSSdFuo_3eI/AAAAAAAAAIs/WPE8zWJl4t0/s400/S teve_Kermit.JPG
O!
no co jedno krzesło było, to usiadłem mu na kolanach. Poza tym plecy mnie swędziały, a sam bym nie sięgnął :P
Na kolanch usiadłeś panu, powiadasz? ;P Od czego są drapczki do pleców? Oj żabo wszystko to brzmi aaardzo mętnie i podejżanie ;P
Żey życie miało smaczek.. ;) Ja wolę, jak mnie luba drapie albo gryzie czy coś ;P Ale spoko, jesteś swojak, uprawiaj swoje dewiacje ile chesz ;) Tylko paietaj, że moje kolana i ręce sa moja własnośią ;P
Nie nie nie! Są pewne zasady, których się nie łamie ;P Ale zawsze mozesz liczyc na ciasteczko :F Ewentualnie redsika ;P
Hehehe :D "Successful troll... " ;) No no, nie maż się, bądź twardą żabą tak, jak tu:
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/071112/kermit_l.jpg
o Limona nareszcie, brakowało nam tu trochę jędzowatego języka, my tu jakoś nie potrafimy się przełamać.
A to nie jest prawda? Doczytałem Zmierzch i obiecałem sobie, że nigdy więcej nie sięgnę po to debilstwo - zasługa Belli, która irytuje samą sobą i swoimi rozterkami czy ma się popatrzeć na Edwarda, czy nie. No proszę. Dodatkowo - dialogi leżą i kwiczą. KWICZĄ. Najlepszą postacią był ojciec Belli w mojej opinii.
Ja też. Oglądałam 4 odcinki, i niby mi się podobało, ale jakoś nie ciągnie mnie do reszty. A aktorka, która gra Elenę, moim zdaniem beznadziejna. Nie umie kompletnie oddać emocji.