najlepsza dotychczas część zmierzchu. najwięcej się działo. w 1 i 2 części przez pierwszą godzinę myślałam, że zasnę. ten film jest straszny, bo mimo, że mnie nudzi i niedobrze mi się robiło przez pierwsze dwie części na widok wiecznie napalonej i jakby przyćpanej belli, to wciąga i chce się zobaczyć dalszy ciąg.
nie rozumiem jeszcze, dlaczego rzesze fanek zakochują się w edwardzie :| choć fakt, w ciemnościach wygląda całkiem przyzwoicie. no i ma całkiem ciekawy uśmiech xD a poza tym.. przeciętniak. co do samego filmu: smuci mnie to ich ciągłe lizanie się i napalona bella, tylko jedno w jej głowie :P
:D To poczekam.Ta wizja pełnego barku jest taaaaaaak piękna :] A ja dopiero jutro coś z % będę piła :(
Może niewłaściwie ujęcie. Na poprzednim zdjęciu, tym z dziwną fryzurką, wyglądałaś znacznie młodziej, tak jakoś słodko ;-).
Taaa teraz mówisz słodko :P A to zdjęcie było robione koło 1 w nocy po 4 czy 5 piwach :D I tak nie wyglądam źle :P
No fakt, całkiem całkiem, można rzec. A ja akurat miałem na myśli tamto stare zdjęcie co miałaś z pół roku temu - nie to w szafie z rozczochranymi herami, tylko to na siedząco, co FootBallFighter napisał, że jak facet wyglądasz. Miałaś tamten dziwny fryz i chyba czarną sukienkę jakąś... I Ci bicepsy było widać :-).
To mi się coś pojebało wobec tego... Albo powinienem zmienić ksywkę na Dalton :-).
Proszę, proszę ... bez wsparcia Vampira z tygrysa kiciuś się zrobił. To obnaża go bardziej niż gdyby się przyznał, że jest tchórzofretką.
Chodzi ci o to, że za słabo cię dziś wyzywam? Nazwałbym cię kretynką, ale to by niezbyt adekwatna obelga była.