Bela mogłaby sie w koncu zdecydowac.. lubie Sagę ale scena kiedy Bela liże się z Jacobem a Edward stoi i sie na to patrzy jest dla mnie lekko irytująca.. i troche mało akcji, mogliby sie dłużej bić :P
Powiedz mi czy bitwa była jedyną sceną akcji w filmie? przecież było dużooo więcej innych scen akcji.
No ja też dam 6/10 bo to denerwujace jak ona dwóch chłopaków kocha, no ja może mam staromodne podejście ale to się dziwacznie oglada i wogóle to w tym filmie najbardziej podoba mi się gra aktorów drugoplanowych bo role Belli, Edwarda i Jacoba to tak jakby odurzeni czymś byli, no tak mi się wydaje, cóż to tylko moje skromne zdanie
...ta ca£a bella trzesie sie i wyglada jak by byla na gldzie i towaru szukala...denerwuje mnie strasznie kiepska gra tej aktorki i wiecznie otwarte usta :( film poza tym sza£u nie robi...smieszne dialogi sceny...daje 5/10
lizać to się może pies po jajach.
ale nie o to mi chodzi.
weźcie sobie nie róbcie takich sensacji z filmów...
a mnie najbardziej denerwuja komentarze kobiet, albo raczej dziewczyn, ktore tak sie przejmuja i robia wielka afere... z charakteru glownej bohaterki... to tylko film. Czy w 'Ojcu Chrzestnum' napisalbys: 'najbardziej denerwuje mnie w tym filmie to, ze glowny bohater jest szefem mafii i zabija, to takie irytujace'?!