PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

7/10

ocenił(a) film na 7

Wg mnie fajny w sam raz np. dla dwojga ... pozytywnie go odbieram:)

przecin1_2

Zaskakujące. Taki komentarz z ust mężczyzny nie często się tutaj zdarza. To chyba ma coś wspólnego ze spełnieniem się w różnych dziedzinach życia... pozytywne nastawienie, właściwy dystans i humor. Nie to co niektórzy sfrustrowani na tym forum...

użytkownik usunięty
vivian23

Wlasnie. ;]

ocenił(a) film na 3
vivian23

Poza pozytywnym nastawieniem, dystansem i humorem taka ocena może oznaczać również niewygórowane wymagania stawiane filmom, tudzież marny gust.

użytkownik usunięty
Legion_

Nie koniecznie. Jeden film nie decyduje o marnym guście. Z tego co widzę przeglądając jego oceny filmów to jego gust jest całkiem ok. Można powiedzieć, że taka średnia krajowa:P

ocenił(a) film na 3

A z tego co ja widzę, jego oceny oscylują w przedziale <7, 8>, z nielicznymi wystawionymi 6. Zatem wychodzi na to, że Zaćmienie to jeden z gorszych filmów jakie oglądał :P

Legion_

Odezwał się koneser... :P

Looney_Kermit

Ty tam nie skacz po tematach :P Pilnuj swojego bo zniknął w czeluściach FW :F

Limonkaa

właśnie zauważyłem, trzeba go będzie wyciągnąć. Działo się tutaj coś ciekawego przez ostatnie dni? :)

ocenił(a) film na 3
Looney_Kermit

Czy ja się kiedykolwiek określałem mianem konesera?

Legion_

a po co te prztyczki pod adresem innych?

ocenił(a) film na 3
Looney_Kermit

Spójrz dwa posty niżej, tam wyjaśniłem jaki był cel tej wypowiedzi.

Legion_

Czy coś wspominałam o jego guście filmowym? Chcę jedynie powiedzieć, że facet potrafi się dobrze bawić, ma dystans do rozrywki i jest pozytywnie nakręcony. Nigdy nie śmiałabym krytykować niczyjego gustu, bo każdemu podoba się coś innego i ma do tego święte prawo. Sama oceniłam ten film znacznie niżej, a za eksperta sztuki filmowej się nie uważam. Podoba mi się jego postawa i za to go chwalę...

ocenił(a) film na 3
vivian23

Ja też nie oceniam jego gustu filmowego. Pokazuję Ci tylko, że może być również kilka innych powodów do wystawienia wysokiej oceny marnemu filmidłu, nie musi być to oparte o dystans i podejście do rozrywki.

użytkownik usunięty
przecin1_2

A ja się rozczarowałam... wszyscy mówili, że taki świetny, wspaniały (biorąc pod uwagę dwie poprzednie części te komentarze były troszeczkę odstające od normy) więc poszłam do kina, żeby się przekonać. Książka jest ciekawa, więc film też powinien być? Ale nie był. Sceny akcji troszkę podratowały ten film, ale dwie sceny nikogo nie zbawią... Najbardziej z całego seansu podobał mi się zwiastun Harry'ego Potter'a ; )