Jak ktoś słusznie zauważył, film jest skierowany przede wszystkim do fanów całej Sagi, której docelowymi odbiorcami ma być przede wszystkim młodzież! Produkcja ta nie jest i nie ma być smakowitym kąskiem dla znawców kina, tylko - wykorzystując światowy BUM! na książki Stephanie Meyer oraz tematykę wampirów - skarbonką, w którą wpadają niewyobrażalne sumy. Osoby zainteresowane obejrzą film z przyjemnością i będą przeżywać ekranowe przygody bohaterów bez odczuwania nudy, chociaż bez dwóch zdań film nie dorównuje książkom. Teraz jest moda na wampiry, Roberta Pattinsona i Kristen Stewart, więc nie żenujcie się ludzie, dajcie nastolatkom ekscytować się perypetiami współczesnych "Pięknej" i "Bestii" czy też "Romea" i "Julii". Zresztą większość z Was i tak nie dostrzega braków w umiejętnościach aktorskich obsady, czy niedopatrzeń technicznych w kwestii reżyserii, albo też głupot zawartych w scenariuszu. Powtarzacie ślepo, że "Saga: Zmierzch" jest do dupy, bo... jest do dupy i tyle. Ja Was proszę... Bez przesady. Reasumując, film ten nie jest majstersztykiem pod żadnym względem, ulokowałabym go na poziomie dobrym i mimo szerokiej i niekoniecznie konstruktywnej krytyki, zachęcam do obejrzenia i wydania własnej oceny.
Kozia piczka, buhahahahaha :-D! To chyba najlepszy nick na tym portalu, pozamiatałaś wszystkimi koleżanko :-).
Kolejne wcielenie klusek i grubego gnoju? Jestem pod wrazeniem Twojej pomyslowosci,jesli chodzi o nicki. :)
Buehehehehe, widzę, że PRO wątek :-). Czekam na rozwój akcji z popcornem w łapie :-)!
MAM TRZY FAKULTETY !!! NIE ZNIŻAM SIĘ DO POZIOMU AMEBY TAKIEJ JAK MADEINJAPAN !!!
Moja mama nie chcialaby Ciebie,bo nie masz jaj i moglaby sie zarazic.
:D Boze,co za cham z ciebie. : O
Ja dzisiaj wam za bardzo nie mogę pomóc, piszę pracę magisterską i staram się zaliczyć czwarty fakultet, buhahahaha :-D!
aha, czyli z tego co rozumiem: nawet jezeli jakis film jest niezlym gownem, to skoro jest kasowy, nie moge tak o nim powiedziec, bo po to zostal zrobiony i jego gowniany poziom jest zamierzony, i jezeli widzowie po obejrzeniu mysla sobie 'hej, to dopiero bylo gowno', to rezyser jest zadowolony, bo z zalozenia tak wlasnie mial byc oceniany przez wieksza czesc ludzi...
zecokur.a