PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Specjalną fanką sagi może i nie jestem, ale z niewiadomych przyczyn przypadła mi do gustu ;) I jeśli Zmierzch, czy Księżyc w Nowiu były nawet w porządku, to Zaćmienie jest dla mnie totalnym rozczarowaniem.. wszystko takie jakieś bez ikry i pozbawione emocji, ziewałam jak opętana i wyczekiwałam z nadzieją czegoś szczególnego, ale do ostatnich minut i napisów końcowych, nie wydarzyło się nic... Nie podobała mi się w ogóle rola Victorii, flaki z olejem.. Wspomnienia Rosalie czy Jaspera do bani... No NUDA, można odnieść wrażenie, że producentom zaszkodził nadmiar kasy bo ewidentnie spoczęli na laurach. Jedyne co mi się spodobało to piosenka Beck and Bat For Lashes - Let`s Get Lost, ale i to nawet nie jest zasługą filmu...

użytkownik usunięty
LightOfHope

a mimo to dalas ocene 7 ?

ocenił(a) film na 1

a Ty taiwanko ile dałaś ? pewnie 10

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

9 ;] .

A no dałam, ze względu na sentyment ;)

użytkownik usunięty
LightOfHope

ah,rozumiem. ;P

ocenił(a) film na 3
LightOfHope

To z racji sentymentu do gier powinienem oceniać filmy Uwe Boll'a na 7?

ocenił(a) film na 4
Legion_

Chciałam to samo napisać:D

użytkownik usunięty

I Tajwanko . ? mam jasna skore i blekitne oczy. ;]

ocenił(a) film na 7
LightOfHope

bez ikry i pozbawione emocji? to chyba dwie poprzednie części takie były, szczególnie druga, dla mnie Zaćmienie jest najlepsze, jest dużo akcji ,dużo romansu, wspomnienia Jaspera i Rosalie fajnie pokazali, do kilku rzeczy można się przyczepić, ale chyba każdy wie że żaden film nigdy nie dorówna książce i trzeba się z tym pogodzić. Ja nastawiłam się na najgorsze a byłam mile zaskoczona.