Skoro jest już bitwa żeńskich bohaterek bez Belli, to zróbmy głosowanie nie biorac pod uwage Edwarda i Jacoba.
No to zaczynamy :))
Emmett 1pkt
Za całokształt ;)gdy pojawiała się z nim scena zawsze się uśmiałam.
'' - Dosyć tego- wtrącił się Emmett, stając za jego plecami- ja też chce zatańczyć z panną młodą. Z moją małą siostrzyczką. Może to ostatnia okazja, żeby wywołac na jej twarzy rumieniec. - Zaśmiał się głośno, jak zwykle nie wzruszony napiętą sytuacją. ''
''.. posypał się ryż. Większość ziaren nas omijała, ale ktoś- prawdopodobnie Emmet- celował z zabójczą prędkością w plecy Edwarda..''
;))
Emmett- 2pkt
Carlisle - 2pkt+1= 3pkt.- za to że wykorzystuje swoje "istnienie" na coś pożytecznego, ma swoje cele i pasje w porównaniu z resztą rodziny jego życie jest inspirujące i ciekawe.
Carlisle - potrafi się zachować w każdej sytuacji, nie potrafi zabić nawet tego który na ta zasługuje ma złote serce (co ja plote chcyba raczej oczy)
Carlisle 2pkt za umiejętność bycia opanowanym zawsze 1pkt za wygląd
Emmet 2pkt za poczucie humoru :)
Jasper 1pkt za całokształt
Tak, Emmet! za poczucie humoru, orginalność i bezpośredność.
A czy postacie epizodyczne też bierzemy pod uwagę? Bo jeśli tak to głosuje też na Garretta za odwagę, za to że jest otwarty na coś nowego
Mogą byś też epizodyczne ;)
Emmett- 4pkt
Carlisle - 5pkt
Jasper- 1pkt
Garrett- 1 pkt
Emmett- 4pkt
Carlisle - 5pkt + 1 ode mnie = 6
Jasper- 1pkt
Garrett- 1 pkt
Za to, że mimo tego kim jest to walczy ze sobą i w dodatku pomaga ludziom . Jest taki dobry i jest wspaniałym ojcem swoich przybranych dzieci.
I jeszcze raz przepraszam.
Emmett- 4pkt + 1 ode mnie = 5 pkt
Carlisle - 6pkt
Jasper- 1pkt
Garrett- 1 pkt
Emmett jest bezbłędny!! ;DD
Emmett- - 5 pkt
Carlisle - 6pkt + 1 = 7 /nadal ciepły, miły, dobry, dojrzały, poniekąd
tajemniczy i ...sexy:)))))))
Jasper - 1pkt
Garrett - 1 pkt
Mnie sie zawsze przy tym język plącze :)
Ale ogólnie 1pkt dla Carlisle za jego tekst 'Rosalie Bella is now with Edward. She is part of our family. And we protect our family' wrrr kocham to :)
Emmett 10
Carlise 9
Jasper 1
Garrett 1
Paul 1 - ode mnie dzisiaj ten jego wybuchowy charakter (nie chciałam głosować na Emmetta lub Carlisla, żeby bylo jakieś urozmaicenie)
Emmett 10
Carlise10
Jasper 1
Garrett 1
Paul 1
Sam 1 za spokój, opanowanie i za to że jest tak świetnym przywódcą watahy :)
Emmett 10+ 1 :D Jego osoba mnie powala;)
Carlise10
Jasper 1
Garrett 1
Paul 1
Sam 1
atagerka głosowanie polega na tym że oddajemy jeden głos na jednego bohatera w jednym dniu :)
Przypomne jeszcze raz zasady głosowania po potem z 1 odpowiedzi robi się 50.
MOŻEMY ODDAĆ TYLKO J E D E N GŁOS DZIENNIE NA ULUBIONEGO BOHATERA.
Emmett - 14
Carlise - 12
Jasper - 4
Paul - 4+1=5
Charlie - 1
Garrett - 1
Sam - 1