PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Rachelle Lefevre nie zagra Victorii w Eclipse ...

ocenił(a) film na 10
Bene

A skąd wiesz jest to jakoś potwierdzone ?

Dominisia_fw

No ale jak to będzie wyglądało skoro ona zagrała w pierwszych dwóch częściach? Według mnie ona jest ważną postacią, a jeszcze w Zaćmieniu odgrywa jedną z ważniejszych ról.

ocenił(a) film na 4
Dominisia_fw

http://wiadomosci.onet.pl/2016882,19,bryce_dallas_howard_w_trzeciej_czesci_zmier zchu,item.html

Jeśli rzeczywiście Bryce Dallas Howard zagra Victorię to stwierdzenie, że osoby odpowiedzialne za castingi zawaliły sprawę byłoby najdelikatniejszym z możliwych. Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Zobaczcie tylko jak to coś wygląda: http://images.teamsugar.com/files/users/3/33272/39_2007/splashnews_ljny041205a_5 1.preview.jpg Chodzący koszmar.

Divine

Jeśli to prawda, to rzeczywiście beznadzieja :/. Szczególnie, że właśnie w tej części jest to bardzo ważna postać.

ocenił(a) film na 6
lilianna009

ale aktorsko nie ma porównana Howard jest lepsza aktorska

ocenił(a) film na 10
Bene

Ale,to jest głupota zmieniać aktorke na inna w trakcie sagi, tym bardziej,że ona wogole nie jest podobna to ksiazkowej Vikcotri beznadzieja....

ocenił(a) film na 10
Dominisia_fw

heh...^^ ciekawe, czy zmieniliby Pattinsona...:D

Vampirex666

Szczerze wątpię. Bo to by się zdecydowanie odbiło na filmie.
O ile Rachelle nie jest aktorką, której obecność spowoduje rezygnację z filmu mnóstwa ludzi, o tyle Robert zdecydowanie taką postacią jest.

Bene

Rachelle była jedyną postacia do której nie miałam żadnych zastrzeżeń gdy pokazali obsadę.

Ładnie.

belliesan

fatalne posunięcie!! Zdecydowanie....:/ Nie znoszę gdy zmieniają aktorów w dalszych częściach filmu;/;/

aneess

a ja czytałam, że ona nie chciała do końca rozstawać się z sagą. To wytwórnia wydała takie oświadczenie. Rachelle zaraz napisała list, w którym mówi mniej więcej o tym, że wytwórnia mogła przecież z nią pertraktować - zdjęcia do Zaćmienia trwają 3 miesiące, a tego jej nowego filmu krócej - więc wyrobiła by się, gdyby wytwórnia chciała z nią się układać. Widocznie nie chce... a szkoda, bo Rachelle bardzo pasowała do roli Victorii - i wizualnie i aktorsko... :)

i też nie lubię jak zmieniają aktorów w połowie sagi. To obłęd...

ale my już pewnie nic nie zrobimy, trzeba iść na Księżyc w nowiu i pożegnać Rachelle, no cóż...

szmaciarze są w tym Summicie i tyle :P

a mogli z nią porozmawiać, a nie oświadczać całemu światu, kiedy jeszcze była nadzieja...

malibu_girl

Oj, chyba raczej się nie dowiemy, po czyjej stronie tak naprawdę jest wina... Ale zmiana aktorki po dwóch częściach, nie jest dobra, nawet jeśli następczyni jest bardziej uzdolniona. Jedno jest pewne - ze 'Zmierzchu' zrobili STRASZNĄ komerchę... Zarabiają teraz na wszystkim co się da... Może i tutaj też chodzi o pieniądze?...

Paullina

no cóż, masz rację - już nawet koszulki są ze "Zmierzchu", te bransoletki, już niedługo pewnie Edward będzie na skarpetkach, albo będzie na bilbordzie promującą oddawanie krwi... kurcze, ale to było do przewidzenia - skoro książka zyskała taki rozgłos, to z filmu trzeba było zrobić komerchę - i przecież to jest czysty zysk :).

co jak co, ale ja chcę Rachelle!!!!!!!

malibu_girl

Ehh bez kitu,paranoja w tych Stanach na punkcie sagi:/ Koszulki/Bransoletki która Bella ma na rękach w filmie/ Ten cały hm herb Cullenów na kieliszkach czy wisiorkach itd.... Poje*** wszystkich do reszty...

aneess

I zarabiają na nic albo mało świadomych fanach...

Ciekawe czy to wymysł Summitu czy Steph? Ale pewnie Summitu...