PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Robert Pattinson powinien mieć się na baczności. Twórcy sagi "Zmierzch" planują obsadzić Channinga Tatuma w jednej z głównych ról w filmie "Zaćmienie".

http://film.wp.pl/id,97236,title,Channing-Tatum-przycmi-gwiazde-Roberta-Pattinso na,wiadomosc.html

patryks83

taa...mowili,że ten cały Channing ma zagrać tego Rileya gdyż zachwycił on grą Panią Meyer.Moim zdaniem raczej go nie przyćmi...porównując mnie bardziej podoba się Pattinson (nie wiem co niektóre laski widzą w tym Tatum'ie) W Step Up też nie wyglądał powalająco... poczekamy zobaczymy jak sie spisze,chodź to jeszcze nie jest pewna informacja,że w ogóle zagra jakąś role w Eclipse ;) pozdawiam

olkaaa009

Chyba wszystkie Olki trzymaja sztame i maja jeden i ten sam typ :Robert Pattinson :) Channing jest taki sobie ... nie przycmi on ani uroda ani gra aktorska Roberta :)

patryks83

w jednej z głownych ról?? to znaczy w jakiej? przecież tam nie dochodzi nikt taki ważny, kogo nie było wcześniej...

ocenił(a) film na 3
LaraCrofts

Żadna to główna rola ;/ Riley - to ten co pomagał Victorii no nie? Jeśli nei to kto? a jeśli ta to nawet V. nie jest główną

użytkownik usunięty
kama_t26

wydaje mi się że Riley to ten który pomagał Wiktori przy nowonarodzonych... wmówiła mu że go kocha, ale to była nie prawda...

On wcale nie jest taki dobry i przystojny;p

Agafka

Zgadzam się w 100%.Jak Tatum wcieli się w rolę Edwarda to się załamie:(I chyba nie tylko ja.

abi20091

On sie nie ma wcielic w role Edzia tylko kogos innego...

patryks83

A myslalam ze Pattinson jest brzydal, a tu prosze, Tatum go przycmi swoja brzydotą xD

kimiyume

Chyba wszystkie Olki trzymaja sztame no i inne laski i maja jeden i ten sam typ :Robert Pattinson :) Channing jest taki sobie ... nie przycmi on ani uroda ani gra aktorska Roberta :)

ocenił(a) film na 10
olcia432

Oj przepraszam on najpiekniejszy to nie jest. Ale ja przyznam,że moim typem urody jest raczej Taylor.

Dominisia_fw

to ja wolę Roberta ;] zresztą spodobał mi się już w HP :) a co do Feltona, to uważam, że będzie genialny w tej roli.

poshh

A to dobre xD nikt nie przyćmi Robercika urodą ani grą aktorską? To się uśmiałam. Nie no niezłe jesteście .

Dominisia_fw

Ta w zupełności się zgadzam z Dominisią wf. Już się nie mogę doczekać Taylora w New moon :)

patryks83

jeżeli przyćmi to będzie to najkrótsze zaćmienie w historii świata.

przecież on jest.. no.. jak by to ująć... brzydki? nie chcę być płytka, ale jak oglądam Twilight to nie mogę oderwać oczu od Pattinsona, nawet jak rozmawia z kimś, i mówi ta druga osoba, zawsze patrzę na niego.

kamilka257

O jesteś moją imienniczką. Mi tez kiedyś się podobał Pattinson, ale tak jakoś już dawno się przestawiłam na Taylora. :)