Robert Pattinson powinien mieć się na baczności. Twórcy sagi "Zmierzch" planują obsadzić Channinga Tatuma w jednej z głównych ról w filmie "Zaćmienie".
http://film.wp.pl/id,97236,title,Channing-Tatum-przycmi-gwiazde-Roberta-Pattinso na,wiadomosc.html
taa...mowili,że ten cały Channing ma zagrać tego Rileya gdyż zachwycił on grą Panią Meyer.Moim zdaniem raczej go nie przyćmi...porównując mnie bardziej podoba się Pattinson (nie wiem co niektóre laski widzą w tym Tatum'ie) W Step Up też nie wyglądał powalająco... poczekamy zobaczymy jak sie spisze,chodź to jeszcze nie jest pewna informacja,że w ogóle zagra jakąś role w Eclipse ;) pozdawiam
Chyba wszystkie Olki trzymaja sztame i maja jeden i ten sam typ :Robert Pattinson :) Channing jest taki sobie ... nie przycmi on ani uroda ani gra aktorska Roberta :)
w jednej z głownych ról?? to znaczy w jakiej? przecież tam nie dochodzi nikt taki ważny, kogo nie było wcześniej...
Żadna to główna rola ;/ Riley - to ten co pomagał Victorii no nie? Jeśli nei to kto? a jeśli ta to nawet V. nie jest główną
wydaje mi się że Riley to ten który pomagał Wiktori przy nowonarodzonych... wmówiła mu że go kocha, ale to była nie prawda...
Chyba wszystkie Olki trzymaja sztame no i inne laski i maja jeden i ten sam typ :Robert Pattinson :) Channing jest taki sobie ... nie przycmi on ani uroda ani gra aktorska Roberta :)
Oj przepraszam on najpiekniejszy to nie jest. Ale ja przyznam,że moim typem urody jest raczej Taylor.
to ja wolę Roberta ;] zresztą spodobał mi się już w HP :) a co do Feltona, to uważam, że będzie genialny w tej roli.
A to dobre xD nikt nie przyćmi Robercika urodą ani grą aktorską? To się uśmiałam. Nie no niezłe jesteście .
jeżeli przyćmi to będzie to najkrótsze zaćmienie w historii świata.
przecież on jest.. no.. jak by to ująć... brzydki? nie chcę być płytka, ale jak oglądam Twilight to nie mogę oderwać oczu od Pattinsona, nawet jak rozmawia z kimś, i mówi ta druga osoba, zawsze patrzę na niego.