Pomijając fakt,że nic nie wskóramy naszymi gdybaniami, chciałabym wiedzieć jakie wg. Was były najlepsze fragmenty ksiązki i co chcielibyście zobaczyć w ekranizacji:)
Ja na przykład bardzo chciałabym zobaczyć bitwę z nowonarodzonymi, nie tylko z Victorią. I to ognisko z fioletowym dymem:o
No i oczywiście bitwa także, co na pewno będzie ale raczej skrócona lub trochę zmieniona.
opowieść Rosalie też będzie widziałam zdjęcia
będzie miała uroczy moher z antenką
ja chciałabym zobaczyć scene w namiocie,
jak Bella uderzyła Jacoba i złamała rękę,
oświadczyny Edwarda i oczywiście bitwe :))
heh, a minę Edwarda po pocałunku Belli i Jake'a -tym drugim, a który miał przyzwolenie;)mogłaby być ciekawa...oświadczyny taaaak i opowieść Rose również
ja bym chciała opowieść rosalie , noc w namiocie przed bitwą jak jacob ogrzał bellę, no i bitwę oczywiście. moze jeszcze jak bellla złamała jacobowi ręke.
Coś czuję, że tego złamania ręki nie będzie. A tak poza tym to... SLEEPING BAG SCENE! (i wszystko jasne xD)
Ciekawa byłaby na peno opowieśc Rosalie.
Na pewno chciałabym też zobaczyć oświadczyny Edwarda no i Belle jak daje Jacobowi w twarz ;D
Obydwa pocałunki Jacoba z Bells, scena w namiocie, próbe uwiedzenia Edwarda przez Belle, I ostatnia scena na łące ;)
Ja bym chciała zobaczyć dużo scen których w książce nie było. Obawiam się że ta część będzie jeszcze bardziej nudna niż poprzednia:(
- Legendy Quletów opowiadane przy ognisku.
- Pojawienie się Jake`a na "imprezie" u Cullenów włącznie z "interwencją" Jaspera
- Rozmowa przed szkołą Jake`a i Edka - salut Jake`a też by był mile widziany.
- i to co najciekawsze oczywiście na końcu - krew czaszki i członki fruwające w powietrzu, jęki pokonanych i wrzucanych konających do ognia, dekapitacje, ryki wilków rozrywających ciała. KONIEC GRZECZNYCH WAMPIRKÓW - THIS TIME IS WAR