Co sądzicie o trailerze?
Chciałam przedstawic moje zdanie i załozyłam nowy temat, sa już o trailerze, ale tylko takie, że jest i linki...
OMG!!!
Widziałam trailer i normalnie jestem w jakiejś ekstazie i aż się trzęsę, taka jestem podekscytowana! Przeanalizowałam go dokładnie, oglądając jak wskazuje na moim koncie na youtube 38 razy XDee
I muszę powiedziec, że nie zawiodłam się.
-CUDOWNA muzyka!!!!
-Myślę, że wybrali całkiem dobrze sceny. Brakuje mi tylko chyba pierścionka zaręczynowego, "aktu fizycznej przemocy" (jak Bells nazwała pocałunek z Jacobem heh) i tego jak mu daje w twarz za to; strasznie czekam na tą scenę!!!!
No i chętnie zobaczyłabym też coś z Alice, np. jakieś wizje...
Ale pewnie będą też następne trailery, tak jak w przypadku NM.
Trochę szkoda, że sceny były wymieszane strasznie i ani trochę chronologicznie, ale cóż...
Piękna była ta scena Bells nad morzem i te z Renee i Charliem.
No i to - to jak sam Edward się "przechadza" (no wiecie o co chodzi nie? 1:00 - 1:03 XD)
Słodkie są te na łace...ach...
Wejście Volturi jakieś takie... mało efektowne, ale za to kwestia Jane - Dakota jest świetna!!!!
Ogólnie wrażenia mam baaaardzo poztywne....
Ta muzyka....
Pozostaje tylko czekac do 2 lipca. W moim kalendarzu ta kartka jest już cała w napisach i zdjeciach o premierze filmu Xdee i nawet mam odlicznie - nie licząc dziś to 113 DNI. Chyba nie wytrzymam tyle, na szczęście niedługo przyjdzie NM na dvd, który zamówiła już w empiku!!!
no Trailer po prostu jest cudowny, no ja nie wiem jak to wyrazić. ;))
muzyka bardzo dobra, robi taki klimacik. ;)) a to że nie pokazali jak Bella daje w twarz dla Jacoba i ich
pocałunek, to bardzo dobrze, i ja mam nadzieję że przed filmem tego nie pokażą, bo takie sceny to ja chcę
zobaczyć dopiero w kinie i się nimi zachwycić,, jakoś nie wydaje mi się żeby Slade pokazał jedne z
najważniejszych momentów w trailerze. ;) tutaj sceny są bardzo dobrze dobrane (przynajmniej mi się tak wydaje) bo
trzyma na prawdę w niepewności co tam będzie, są te emocje. ;))
a dla mnie scenka jak Volturi wchodzą to bardzo się podoba. ;))i sam początek mmm.. marzenie po prostu. ;))
ale mogli tylko jak dla mnie pokazać choć jednego nowonarodzonego, albo jak idzie taka cała banda..
no ale ogólnie Trailer jest po prostu SUPER ;DD
za krótki, za krótki, za krótki!!! zobaczyłam i odpadłam oczywiście, kocham filmidła, a empik jest dla mnie istnym rajem, ale najbardziej muzyka, już wiem, że się zakocham. w Zmierzchu (czyt.Twilight) najlepsza była dla mnie scena gdy edward wysysał jad z jej ręki, przez miesiąc słuchałam tego w nieskończoność i teraz napewno znajdę coś dla siebie. piękna scena: Bella stoi nad morzem i widać na jej twarzy wewnętrzne rozdarcie. Czy wytrzymam do lipca? oczywiście, że nie, zamęcze wszystkie przyjaciółki, a trailer obejrze jeszcze z 20 razy. No i przeczytam książkę, tak dla utrwalenia........
Trailer super. Tylko szkoda że taki krótki...;/ Ale już niedługo w sieci
pokażą się nowe trailery :)
Jakby ktoś chciał to macie linka do ściągnięcia trailera na komputer,
dopasowane napisy PL
JAKOŚĆ HD!!!
http://rapidshare.com/files/362474726/Zaae_mienie_TRAILER.rar
Rozmiar: ok. 23MB
dawid2xd , bardzo Ci dziękuję za linka do ściągnięcia tak dobrej jakości zwiastuna na który dłuuuuuugo czekałam! :)
wg mnie mogli by umieścić jakiś urywek ze sceny walki :D podkręciło by emocje :D hmmm ale sądzę że tak jeszcze pewnie zrobią ;)
Pozdrawiam wszystkich czekających z niecierpliwością na film!! :D :)
ehh, chyba za bardzo się podniecacie, bez urazy ;p
też mniej więcej dwa lata temu, no może mniej, oszalałam na punkcie tej książki i filmu. Jednak teraz już tak nie mam, ponieważ przerażają mnie wszystkie dziewczyny gadające ,,Edward I love you'' ,,Pattinson jest taki sexy'' ,,Kristen Stewart to głupia szmata'' itp. Wg. mnie to żałosne...sam film świetny nie jest. Książka tak samo. Meyer miała fajny pomysł, ale go jednym słowem SPIEPRZYŁA! wszystko jest przewidywalne do bólu! sorry, ale tak myślę. mogłabym wymieniać wiele durnych rzeczy, ale wątpię aby komuś chciało się to czytać.
p.s. nie jestem jakąś anty fanką, oglądałam Zmierzch i KwN i dosyć to lubię, jednak nie kocham tego ponad życie, tylko patrzę obiektywnie (;
każdy ma swoje zdanie. ;)) jednym coś się podoba innym nie. ;D normalka. ;))
ty przynajmniej się nie rzucasz, tak jak niektórzy od razu że 'to jest okropne' 'jedne wielki gówno'
i komentarze tego typu. ja to doceniam. ;) umiesz coś powiedzieć spokojnie ;)
to nie jest tak, że świata nie widzimy poza Edwardem itp. osobiście nie podoba mi się jako mężczyzna, ale to nie znaczy, że nie obejrzę filmu z jego udziałem, dla niektórych jest to śmieszne, że lubimy ten film i całą tą wampirzą sagę, ale może poprostu będąc w ich świcecie choć na moment oderwiemy się od naszej szarej rzeczywistości. miło, żę ktoś to komentuje ale nie neguje.
to nawet nie jest jej pomysł tylko Smith i trylogia "Pamiętniki wampirów", ale i tak i tak kocham całą sagę.
To jest pierwszy zwiastun ma tylko zainteresować widza i przypomnieć o tym,że film będzie wkrótce w kinach.
Podejrzewam,że jak dadzą drugi to wtedy będzie można porozmawiać o ekscytacji itp.
mnie sie podoba to ze nie strescili w nim calego filmu tak jak to bylo w przypadku NM. Po tamtym zwiastunie od razu było wiadomo co sie dokładnie w filmie stanie i jak to bedzie pokazane... a tutaj nie. jest ta tajemnica- i bardzo dobrze :)
mi też bardzo sie podoba ze nie zdradzili calego filmu zapowiedzia bo zapowiedz to nw i cala kampania reklamowa zdradzily wszystko
Moim zdanie ten trailer jest lepiej zrobiony niż trailery NM. Jest bardziej dopracowany i faktycznie nie zdradzili wszystkiego...
A muzyka jest cuuuudownnaaa...
tak troszke zmieniając temat. Dla fanow sagi (i nie tylko)
polecam http://www.youtube.com/watch?v=Nqvg0C90FhM&feature=fvw
na wesoło ;)
A co do trailera. Bardzo mi się podoba. Muzyka jest genialna... Ogólnie postarali się. Jestem ciekawa jak rozegrali to wszystko dlatego czekam na film...
;)
hahahaha to jest super , jest tego więcej?
co do trailera jest krótki bo to trailer czy w przypadku innych filmow jest trailer 10 minutowy? wiec nie wiem jaki macie problem .
szkoda ze duzo tam jacoba a mniej edwarda ;>
mi się nie podoba jest taki sztuczny zero emocji aż odechciewa się iść do kina. Z drugiej strony przynajmniej nie jest pokazany cały film i nie wiadomo czego się spodziewać. Poczekamy zobaczymy co z tego wyniknie.
On wcale taki kiepski nie jest. Czy za krótki? Nie w sam raz. Przecież to tylko trailer, a nie film. ;] Jest świetny. Nie ujawnia fabuły, trzyma w napięciu.
Bardzo fajna muzyka w trailerze. I ogółem mi sie podało z chcęcią bym już obejrzała film.
Nie podobał mi się trailer.. w sumie nic nie pokazali, o new moona był o wiele lepszy, czekam na kolejny.
Z NM był lepszy, ale pokazywał cały film przez co w kinie był jeden wielki zawod... a tej jest świetny. nic konkretnego nie pokazuje wiec trzyma w napięciu ;)
Nawet jakby ktoś nie czytał książki to zapewne by wiedział o co chodzi. Można się bardzo dużo domyślić. Zresztą każdy wszędzie opowiada w kółko o Sadze, więc uwierzmy w zdolności innych i nie posądzajmy ich o brak wyobraźni i brak wśród ich znajomych fanów zmierzchu;D
Pozdrawiam;)
Ja znalazłem taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=qCAhSMdD8gk widzę, że film wzbudza takie zainteresowanie, że polscy fani sami komponują muzykę.
fajne fajne podobało mi się :):) szczególnie jak na poczatku wchodzi Edward .. to było super ^^
tak trochę zmieniając temat...
to szczerze polecam http://www.youtube.com/watch?v=Nqvg0C90FhM&feature=fvw
tak na wesoło ;)
Uwielbiam całą sagę, trailer Twilight i New Moon wyszedł bosko ale Eclipse jest BEZNADZIEJNY!!!
Zero akcji, zero emocji, ciągle gadają o miłości, a podobno w Eclipse ma być większa akcja z walką wampirów a tu nic, zero. Jedynie Jane mówi że "Volturi nie dają drugiej szansy"
Szczerze to się wielce zawiodłam