PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Czy to Gówno czy miodzio? Chciałam iść na premierę do kina ale bilety wykupiono już dużo wcześniej a Ja zamiast poczekać na następne bilety przeczytałam sobie wasze posty i już mi się odechciało iść. Ale jak do tej pory nie znalazłam tego "chłamu" na necie a wy zmieniacie zdanie jak kalejdoskop. Czy można gdzieś zobaczyć ten porywający film tylko nie w kinie bo może faktycznie szkoda kasy. Ale jestem ciekawa

użytkownik usunięty
Mer05

Kiedyś zobaczysz. Jak wyjdzie wersja DVD:) Jeśli chodzi o ten film to... lepiej nie marnowac pieniedzy... Jeśli jednak widziałaś już 2 czesci to reszte tez moglabys obejrzec by powstala spojna calosc:-)

Mer05

Zachęcam do obejrzenia, żeby wyrobić sobie osobiście opinię, zanim zaczniesz pisać, że to "chłam" bo jeżeli akurat film się spodoba?...
Mnie się podoba, ale się z nim nikomu nie narzucam :)

ocenił(a) film na 10
Mer05

zgadzam się z Elmirka27 mnie też się podobał ale każdy ma inny gust a ja ze swoim też nie chcę sie narzucać. Zachęcam do obejrzenia

Mer05

pytasz gówno czy miodzio
wg mnie gówno

użytkownik usunięty
hans12

A według mnie miodzio. Ale ty głupi jesteś, że gówna jesz:P

ok to może inaczej to najgorszy gniot jaki kiedykolwiek oglądałam i żałuję każdej złotówki jaką wydałam po to żeby ogladac otwartą gębę kristenówny , teraz pasuje?

użytkownik usunięty
hans12

Dżiz, przecież zrozumiałam za pierwszym razem:P Po prostu się droczę. A ty jak łowca dajesz się zaciągnąć złotko:D

http://www.kinolive.pl/filmy/saga-zmierzch-zacmienie-the-twilight-saga-eclipse-2 010-napisy-pl
tutaj można oglądnąć z polskimi napisami

użytkownik usunięty
elenkaa

kto by chcial ogladac cam wersje... zero przyjemnosci z ogladania

Na pewno dużo ludzi woli to, niż czekać aż wyjdzie lepsza wersja.

użytkownik usunięty
elenkaa

Ja nie lubie wersji cam.