Jak to jest, że film będzie miał premierę w USA 30 czerwca, a już ma tyle ocen?
Irytacja...
powiem ci tak.... madrzy koledzy których mozesz tutaj spotkac zaczeloi wstawiac 1 itp.ocenki takze zapewne fani sagi złapali haczyk i postawili swoje oceny pewnie stad te oceny. JA czekam, az film obejrze i wtedy pomimo iz lubie sage wystawie obiektywna ocene:)
Zgadzam się z Tobą w 100%. Niech sobie ma średnią w granicy 2/3. I tak za tydzień urośnie ona do ok 8 więc ok:) Ja też czekam na premierę z wystawieniem oceny:P
"do ok 8" Nie napisałem ponad 8. Dokładniej, myślę że ocena będzie bliska 7,5. Film po zwiastunach i fragmentach zapowiada się dosyć ciekawie. No chyba że antyfani, bardzo liczni na tym forum, wezmą górę i będą zakładali po kilkanaście kont by dać ocenę 1. Ale wtedy takiej oceny nie można uznać za obiektywną.
no ja się trochę zdziwiłam gdy zobaczyłam, że można wystawiać już oceny :) może oceniali zwiastuny zamiast filmu :D
ale powinni jeszcze nie odblokowywac ocen , dzis premiera w USA ; dd w nocy naszego czasu
No tyle to ja wiem, tylko zastanawiam się czemu Filmweb (admistratorzy) pozwalają wystawiać oceny filmowi, któy jeszcze nie miał swojej premiery...