W listopadzie 2009 była w kinach druga część tego gówna, a po pół roku już wpuszczają trzecią! Masakra jakaś! Kto to ścierwo w ogóle ogląda?
Ponad pół roku... A i tak przez ten cały czas tego nie kręcili. po co mieli to przedłużać skoro było gotowe. ;)
tyle że trzecią część kręcili z innym reżyserem jeszcze przed premierą drugiej, więc zrobienie filmu trwało więcej niż siedem miesięcy...
Oczywiście, że to może wpływać na jakość filmu, jednak oceniać go tylko na tej podstawie kiedy jeszcze nie można zobaczyć, wydaje mi się bez sensu.
BOŻE!!! Ile razy można to samo przerabiać??? Ile razy w kółko można mówić to samo!! Wiecznie te same osoby, wiecznie narzekające.. na to samo!!! Ludzie! Troche rozumu!! Powiedzieliscie swoje zdanie na ten temat i spoko ale cholera jasna nie zaśmiecajcie forum! Wasze posty nic już tutaj nie wnoszą :| Jedynie pogrążacie samych siebie, żenujące.
Tak się składa, że ja to oglądam. I nie sądze, by to co robię niszczyło Ci życie. Mogę się jednak mylić.
bylo mtv movie avards rok temu to juz mowili ze bedą krecic scene w namiocie ( zacmienie) ze za kilka dni jada a to mtv bylo jeszcze przez premierą new moon wiec sory ten kto zalozyl ten temat chyba jest dziwny.
Ktoś ogląda. Widziałam o wiele gorsze produkcje więc Zmierzch sobie mogę obejrzeć. Bez rewelacji ale nie bede sie czepiac. Nie jestem Mikusiem.
Wiem, co to prawdziwe kino. :) Wymienić Ci moje ulubione filmy, drogi młodzieńcze?
I nikt Ci nie każe tego oglądać.
Że what? Jak już to "Masterson...ooo Danny...". Nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz ani zielonego ani pojęcia.
co nie widziałem , jak widziałem, skąd Ty takie rzeczy możesz wiedzieć? masz jakiś specjalny dar ???
Po prostu wiem. Grał przeważnie w filmach, które nie miały swojej premiery w Polsce. No tylko w "Yes, man". Swoją drogą, film zajebisty. Mam taki sam dar jak i ty mój drogi. Ty wiesz jakie IQ mają użytkownicy a ja wiem jak niski level sobą reprezentujesz i jak kiepskie filmy lubisz oglądać.
O jejku, nawet się specjalnie nie wysilałam. A tak w ogóle to chyba jesteś głupi skoro myślisz, że zaakceptuję twoje zaproszenie do znajomych. Nie mogłabym się tak poniżyć.
czyli jednak na ostro, lubie to, możemy sie dogadać !!! Ty mnie sprayem, Ja cie młotkiem...
czemu tutaj nie potrafisz się wypowiadać normalnie jak w tematach o innych filmach? Przecież ja nie włażę na jakieś obce filmy, obcych aktorów i nie obrażam ich tylko dlatego bo ty kogoś tam lubisz. to jest na poziomie 10-latka. wiec moze postaraj sie z calych sil i przepros wszystkich ludzi z calego filmwebu, ktorzy musieli znosic twoje glupie docinki
no ej no, nie zostawiaj mnie teraz tak ? zachowujesz się jak moja pani od biologi w 7 klasie, najpierw opowiadała o jakiś seksualnych organach, po czym mówiła "koniec lekcji, do domu".
Jeśli myślisz, że dam się sprowokować na twoje głupie tematy na stronie mojego ulubionego aktora to się mylisz. Poczekam troszkę aż cię reszta zgnoi
co ty:-) ale wkurza mnie to, że zaczął śmiecić na profilu jednego z moich ul aktorów tylko dlatego, bo go lubię:/
Asiek, co do twojego "poziomu 10-latka" to wymaganie przeprosin właśnie jest na takim poziomie.
a tak w ogóle to od takiego imbecyla domagać się przeprosin .... Wsadził by se je w tyłek.... Ale to tyko IMHO.
Nie wiem, może mama go nie uczyła, że jak się zachowa jak cham to, że się mówi "przepraszam". Może trzeba go wychować najpierw.