PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

W listopadzie 2009 była w kinach druga część tego gówna, a po pół roku już wpuszczają trzecią! Masakra jakaś! Kto to ścierwo w ogóle ogląda?

0wner2

Ponad pół roku... A i tak przez ten cały czas tego nie kręcili. po co mieli to przedłużać skoro było gotowe. ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
0wner2

Wychodzą . Xd

IMHO

Faktycznie oceniaj film po tym w ile nakręcili kolejną część. Bardzo mądra postawa...

ocenił(a) film na 10
eyevree

tyle że trzecią część kręcili z innym reżyserem jeszcze przed premierą drugiej, więc zrobienie filmu trwało więcej niż siedem miesięcy...

weramg

Oczywiście, że to może wpływać na jakość filmu, jednak oceniać go tylko na tej podstawie kiedy jeszcze nie można zobaczyć, wydaje mi się bez sensu.

0wner2

Zmierzch to syf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ObiWanKenobi444

BOŻE!!! Ile razy można to samo przerabiać??? Ile razy w kółko można mówić to samo!! Wiecznie te same osoby, wiecznie narzekające.. na to samo!!! Ludzie! Troche rozumu!! Powiedzieliscie swoje zdanie na ten temat i spoko ale cholera jasna nie zaśmiecajcie forum! Wasze posty nic już tutaj nie wnoszą :| Jedynie pogrążacie samych siebie, żenujące.

0wner2

Tak się składa, że ja to oglądam. I nie sądze, by to co robię niszczyło Ci życie. Mogę się jednak mylić.

ocenił(a) film na 7
April_MAY

bylo mtv movie avards rok temu to juz mowili ze bedą krecic scene w namiocie ( zacmienie) ze za kilka dni jada a to mtv bylo jeszcze przez premierą new moon wiec sory ten kto zalozyl ten temat chyba jest dziwny.

0wner2

A dobry serial to też syf ?

użytkownik usunięty
0wner2

Ktoś ogląda. Widziałam o wiele gorsze produkcje więc Zmierzch sobie mogę obejrzeć. Bez rewelacji ale nie bede sie czepiac. Nie jestem Mikusiem.

0wner2

*Oczywiście w pierwszym zdaniu miało być "fani".

użytkownik usunięty
0wner2

Wiem, co to prawdziwe kino. :) Wymienić Ci moje ulubione filmy, drogi młodzieńcze?
I nikt Ci nie każe tego oglądać.

Tak wymień, proszę.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Że what? Jak już to "Masterson...ooo Danny...". Nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz ani zielonego ani pojęcia.

ocenił(a) film na 1

WTF ? Jaki znowu Danny ? Glover ?

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Masterson. Co, nawet nie znasz, he?

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 1

co nie widziałem , jak widziałem, skąd Ty takie rzeczy możesz wiedzieć? masz jakiś specjalny dar ???

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Po prostu wiem. Grał przeważnie w filmach, które nie miały swojej premiery w Polsce. No tylko w "Yes, man". Swoją drogą, film zajebisty. Mam taki sam dar jak i ty mój drogi. Ty wiesz jakie IQ mają użytkownicy a ja wiem jak niski level sobą reprezentujesz i jak kiepskie filmy lubisz oglądać.

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

O jejku, nawet się specjalnie nie wysilałam. A tak w ogóle to chyba jesteś głupi skoro myślisz, że zaakceptuję twoje zaproszenie do znajomych. Nie mogłabym się tak poniżyć.

ocenił(a) film na 1

heh no ale co , przecież znamy sie ;p haha zapraszam na forum tego aktorzyny ;p

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Na twój widok to bym sikała sprayem pieprzowym w twoje oczy

ocenił(a) film na 1

czyli jednak na ostro, lubie to, możemy sie dogadać !!! Ty mnie sprayem, Ja cie młotkiem...

UPADLY_WIDZ

hahaha świetny jesteś ;P

ocenił(a) film na 1
r_x_2

słońce widząc Twoje zdjęcie mogę to samo powiedzieć

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

czemu tutaj nie potrafisz się wypowiadać normalnie jak w tematach o innych filmach? Przecież ja nie włażę na jakieś obce filmy, obcych aktorów i nie obrażam ich tylko dlatego bo ty kogoś tam lubisz. to jest na poziomie 10-latka. wiec moze postaraj sie z calych sil i przepros wszystkich ludzi z calego filmwebu, ktorzy musieli znosic twoje glupie docinki

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Wybacz, nie będę grała w Twoje masochistyczne gierki

ocenił(a) film na 1

no ej no, nie zostawiaj mnie teraz tak ? zachowujesz się jak moja pani od biologi w 7 klasie, najpierw opowiadała o jakiś seksualnych organach, po czym mówiła "koniec lekcji, do domu".

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Jeśli myślisz, że dam się sprowokować na twoje głupie tematy na stronie mojego ulubionego aktora to się mylisz. Poczekam troszkę aż cię reszta zgnoi

ocenił(a) film na 1

eee siadasz już, spadam

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

najpierw przeproś

wierzysz w to, że przeprosi?:))

użytkownik usunięty
r_x_2

co ty:-) ale wkurza mnie to, że zaczął śmiecić na profilu jednego z moich ul aktorów tylko dlatego, bo go lubię:/

no cóż, są ludzie i... ludzie ;)) takich jak on to tylko mi żal...:)

ocenił(a) film na 5

Asiek, co do twojego "poziomu 10-latka" to wymaganie przeprosin właśnie jest na takim poziomie.

użytkownik usunięty
LeaMao

cicho, chcialam zobaczyc czy przeprosi;) ;pp

LeaMao

a tak w ogóle to od takiego imbecyla domagać się przeprosin .... Wsadził by se je w tyłek.... Ale to tyko IMHO.

użytkownik usunięty
IMHO

Nie wiem, może mama go nie uczyła, że jak się zachowa jak cham to, że się mówi "przepraszam". Może trzeba go wychować najpierw.

Trochę na to za późno .... Ale próbuj ;D Życzę szczęścia ... ;p

użytkownik usunięty
IMHO

Nie będę próbować. Nie chce mi się..

wasza glupota nie zna granic:/