PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Daję aż 3...

ocenił(a) film na 3

Za świetną muzykę (jedyna fajna rzecz w całej tej sadze) no i za klatę Lautnera hahaha

ocenił(a) film na 2
ewefilm

Jak dla mnie to nawet muzyka nie była za dobra.

użytkownik usunięty
Georgiana_

Co to,to nie. Muzyka byla genialna.

nie oglądałem tego filmu i nawet nie zamierzam, nienawidze całego tego zmierzchu, ale przyznać musze że muzyka w tych filmach, a szczególnie w tej części jest poprostu znakomita. Jak w poprzednich częściach znalazły się kawałki Muse, tu nawet jak 'neutron star collision' dostepny tylko na soundtracku. Muzyka poprostu kozak! mimo ze często smętna :p

ocenił(a) film na 3
johndorian95

Muse moim zdaniem miażdży Uwielbiam ich od dawna (na pewno nie tylko przez całą tą sagę) ale tak swoją drogą to dziwię się trochę, że chłopaki udzielili swojej muzy do takiego gniota...

użytkownik usunięty
ewefilm

wszystko dla kasy,aby byc znanym.

ocenił(a) film na 1

rumianeslowa pewnie jakbym sobie pierdnął to by była muzyka dla twoich uszu :D

użytkownik usunięty
skt84

Bez komentarza. :)

ocenił(a) film na 2

Moim zdaniem muzyka ze Zmierzchu była 100 razy lepsza. W KwN też znalazło się kilka fajnych utwórów. Z Zaćmienia żaden nie pozostał mi w pamięci.

użytkownik usunięty
Georgiana_

a mi tak,nawet kilka. Chocby: Metric-Eclipse ( all yours ), the black keys- chop and change,czy moja ulubiona:
Beck and Bat For Lashes- Let's Get Lost . ;)
W KwN zadna piosenka nie przypadla mi do gustu. W Zmierzchu kilka bylo fajnych. Np. Muse - "Supermassive Black Hole" ,Linkin Park - "Leave Out All the Rest" czy The Black Ghosts - "Full Moon" . ;)
Ale moim zdaniem Zacmienie ma najlepszy soundtrack . (;

ocenił(a) film na 6

nie wiem, właściwie nic mi nie zostało w głowie po wyjściu, ale w zmierzchu było kilka fajnych :)

ewefilm

"Aż 3" - dobrze powiedziane.

ocenił(a) film na 2
Edenpath

Ja dałam aż 2.