Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163989
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Jezeli nie lubisz sagi Zmierzch to poprostu nie zakładaj jakiś idiotycznych tematów w stylu:NIe oglądajcie tego albo ,ze to glupie itp.

Skoro nie lubisz tego filmu to poprostu nie wchodz na forum proste chyba xD

To tylko taka mała prozba bo to zaczyna robic sie nudne :)

Pozdrawiam :)

paulusiagda_

ech, taka jest natura forum, że każdy zarówno fani i antyfani mają prawo zakładac takie tematy jakie im się podoba. I wcale nie widzę powodu dla którego miałbym tu się nie wypowiadac.

użytkownik usunięty
ObiWanKenobi444

Ale czy aby na pewno wszyscy antyfani wypowiadają JEDYNIE słowa krytyki na temat filmu? Czy wszyscy UZASADNIAJĄ swoje zdanie, podając logiczne argumenty? Odpowiedź: niektórzy.

no, fakt - wstyd mi za to co robią niektórzy antyfani.

ObiWanKenobi444

Wypowiadać się można ale ja np nie widzę potrzeby obrażania ludzi, którzy lubią ten film, co jest bardzo często praktykowane przez antyfanów. Swoją drogą obrażanie świadczy tylko o niedojrzałości i niskiej inteligencji osób obrażających innych - tych, którzy mają inny gust.

anczess

Też mnie strasznie wkurza to gdy ktoś obraża ludzi - zwłaszcza gdy sam nie jest fanem. To samo z uzasadnieniem. Być może zrozumieją słowa goryczy takiej osoby antyfani ale ktoś kto jest zakochany w Zmierzchu - raczej nie. Ja jestem 100% antyfanką, ale tak jak autor tego tematu stwierdził - za dużo się zakłada wątków na forum. To dotyczy także fanów. Jak już ma być temat to nie typu : oglądajcie film na złość antyfanom, totalne dno, Edward ma fajny tyłek więc oglądajcie to itp...
Właśnie zacznijcie zakładać jakieś sensowne tematy z określonym celem rozmowy, gdzie można wyrażać zdanie bez obrażania innych. Bo co to za rozmowa gdy ktoś wjedzie inteligentnym tekstem "odwalcie się od Edwarda" albo "najgorszy film wszech czasów".