PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Dno.

ocenił(a) film na 3

Jak w temacie.

MINTOR1994

Nie rozumiem tu czegoś... Skoro to dno, to dlaczegóż oglądasz z uporem maniaka wszystkie części? Wnioskuję, iż jesteś sadomasochistą:)

ocenił(a) film na 3
Nephi

Zostałem do tego w pewien sposób zmuszony, w dodatku nie dotwrałem do końca żadnej z części. I szczeże mówiąc nie widziałem wszystkich, ale wiem czym to śmierdzi, poza tym za wyrządzanie szkód społecznych (uszkodzenia mózgu rzeszy nastolatek, które zaczęły "loffciać Edłorda") daję szmatę wszystkim częściom. ;)
Tak samo robię z większością disneyowskiego ścierwa (Disnej w grobie się przewraca, jak widzi co promują pod jego nazwiskiem), bo po prostu, nienawidzę całego tego słodkiego gówna!

ocenił(a) film na 10
MINTOR1994

Jak śmiesz porównywać to z gównianymi serialikami disneya, które są ostatnio puszczane? pf
No i pozdro skoro dajesz się zmuszać do oglądania filmów których nie lubisz ha ;d

ocenił(a) film na 3
Mailo91

A śmię, bo mogę. dla mnie to gówno podobnej rangi.

ocenił(a) film na 10
MINTOR1994

Pf już prędzej mogę porównać twoje kochane części harrego pottera z ścierwami disneyowskimi, nawet podobne ^^ mogliby puszczać na disney xd czy gdzie tam... bajeczka dla dzieci/nastolatków tak samo jak każde inne gówno puszczane tam.

ocenił(a) film na 3
Mailo91

Potterkom daję ocenki 6-7 wiec szału nie ma. Możesz sobie je porównywać do czego tam chcesz, koło dupy mi to lata. Po ilościach emotikonów w Twoich wypowiedziach i brakiem przecinków w niektórych miejscach wnioskuję, że przedawkowałaś fejsbuczka i gówniane filmy typu zmierzch. Proponuję pójść na odwyk, może to może mieć zbawienny wpływ na Twoją inteligencję.

ocenił(a) film na 10
MINTOR1994

Taki dzieciak jak Ty nie będzie mi mówił co mam robić, ogladaj sobie jakie tam gówno chcesz, zmierzch to bd. film i tyle. Inteligencję? Po czym to wnioskujesz? Żałosny jesteś jak i reszta osób chcących się dowartościować obrażając świetne produkcje.

ocenił(a) film na 3
Mailo91

Więc niech będzie jak chcesz, ja będę oglądał swoje "gówna", a ty swoje. Świetne produkcje? Moim zdaniem Zmierzch się do nich nie zalicza.

ocenił(a) film na 10
MINTOR1994

O brawo, napisałeś Twoim zdaniem ;) I na tym zakończmy.

ocenił(a) film na 3
Mailo91

Przecież zawsze mogę wyrazić tylko i wyłącznie swoje zdanie, nie mogę Tobie, ani nikomu innemu go narzucać.

MINTOR1994

Nie karm trolla, to chyba największy idiota na filmwebie, no a poza tym fan zmierzchu. Nie warto z nim w ogóle wchodzić w dyskusję, IQ poniżej 10.

ocenił(a) film na 10
jgfgh

Heh własnie pokazałes jakim to ty jesteś trollem ;)

ocenił(a) film na 3
jgfgh

Nie jestem trollem fajfusie. Wyrażam tylko swoje zdanie.

MINTOR1994

Trollem jest mailo91, o to chodziło.