A więc dalej kontynuują tego gniota ?
Już myślałam że Księżyc w nowiu będzie ostatnią filmową częścią tego "czegoś". Jak widać myliłam się.Trudno.Może ( w co wątpię) ludzie (szczególnie nastolatki) dojrzeją i nie wybiorą się do kina.
Hmm nastolatką nie jestem a na Zaćmienie pójdę i czekam już z niecierpliwością!!!!! Skoro nie tolerujesz Sagi-Zmierzchu po co tu się wypowiadać na temat którego nie dzierżysz??
Wybacz, ale mogłabyś przybliżyć mi znaczenie słowa "dzierżysz" użytego w twojej wypowiedzi. Bo słowo bez tła twojej wypowiedzi znam.
No co ty zdurniałaś? W trzeciej części zacznie się akcja Kristen Stewart będzie machać gołym tyłkiem a dla Edwarda Cullena spadną spodnie.
"a dla Edwarda Cullena spadną spodnie" - to nie jest zdanie poprawnie napisane w języku polskim. Najpierw naucz się poprawnie pisać, a potem wypowiadaj się na forum.
Do założyciela wątku:
Po co wchodzisz na podstronę o filmie, który Cię nie interesuje ? Przeszkadza Ci, że plakat wisi w kinie ? Wszyscy mają lubić tylko to co Tobie się podoba ?
Na pewno nie.
Nikt Ci nie każe tutaj wchodzić i nikt Ci nie każe iść do kina - tak jak nikt Ci nie mówi co masz oglądać. Więc ja przynajmniej nie "dojrzeję". I w kinie widziałam niestety - ku Twojemu zdziwieniu większość starszych osób.
Pozdrawiam serdecznie.
PS. Nie mam nic do Harrego Pottera i bardzo go lubię - ale sama stań się dorosła, bo to jest dużo gorsze od Sagi Zmierzchu.
I poza tym jak sama nazwa mówi : SAGA - to głownie świadczy o tym, dlaczego ludzie domyślają się, że jest więcej niż 1 bądź 2 części.
Tak samo jak określenie TRYLOGIA.
"PS. Nie mam nic do Harrego Pottera i bardzo go lubię - ale sama stań się dorosła, bo to jest dużo gorsze od Sagi Zmierzchu.
I poza tym jak sama nazwa mówi : SAGA - to głownie świadczy o tym, dlaczego ludzie domyślają się, że jest więcej niż 1 bądź 2 części."- to nie jest zdanie poprawnie napisane w języku polskim. Najpierw naucz się poprawnie pisać, a potem wypowiadaj się na forum.
Tak się składa ,że Harry Potter jest dużo lepszą, inteligentniejszą książką od Zmierzchu. Po za tym,wiem co znaczy słowo SAGA,ale nie oznaczy to, że muszą dalej kręcić to gówno skoro P.Meyer napisała trzy czy cztery książki.