PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Eclipse.

ocenił(a) film na 7

A więc dalej kontynuują tego gniota ?
Już myślałam że Księżyc w nowiu będzie ostatnią filmową częścią tego "czegoś". Jak widać myliłam się.Trudno.Może ( w co wątpię) ludzie (szczególnie nastolatki) dojrzeją i nie wybiorą się do kina.

ocenił(a) film na 10
wsl1216

Hmm nastolatką nie jestem a na Zaćmienie pójdę i czekam już z niecierpliwością!!!!! Skoro nie tolerujesz Sagi-Zmierzchu po co tu się wypowiadać na temat którego nie dzierżysz??

ocenił(a) film na 7
ollcia020

Bo mam prawo do wyrażania swoich poglądów.

ocenił(a) film na 7
ollcia020

Wybacz, ale mogłabyś przybliżyć mi znaczenie słowa "dzierżysz" użytego w twojej wypowiedzi. Bo słowo bez tła twojej wypowiedzi znam.

wsl1216

myślenie to nie jest Twoja najmocniejsza strona...

wsl1216

No co ty zdurniałaś? W trzeciej części zacznie się akcja Kristen Stewart będzie machać gołym tyłkiem a dla Edwarda Cullena spadną spodnie.

ocenił(a) film na 7
PsychoPunk

"a dla Edwarda Cullena spadną spodnie" - to nie jest zdanie poprawnie napisane w języku polskim. Najpierw naucz się poprawnie pisać, a potem wypowiadaj się na forum.

Do założyciela wątku:

Po co wchodzisz na podstronę o filmie, który Cię nie interesuje ? Przeszkadza Ci, że plakat wisi w kinie ? Wszyscy mają lubić tylko to co Tobie się podoba ?
Na pewno nie.

Nikt Ci nie każe tutaj wchodzić i nikt Ci nie każe iść do kina - tak jak nikt Ci nie mówi co masz oglądać. Więc ja przynajmniej nie "dojrzeję". I w kinie widziałam niestety - ku Twojemu zdziwieniu większość starszych osób.

Pozdrawiam serdecznie.

PS. Nie mam nic do Harrego Pottera i bardzo go lubię - ale sama stań się dorosła, bo to jest dużo gorsze od Sagi Zmierzchu.

I poza tym jak sama nazwa mówi : SAGA - to głownie świadczy o tym, dlaczego ludzie domyślają się, że jest więcej niż 1 bądź 2 części.

Tak samo jak określenie TRYLOGIA.

MySzeCzKa_D

"PS. Nie mam nic do Harrego Pottera i bardzo go lubię - ale sama stań się dorosła, bo to jest dużo gorsze od Sagi Zmierzchu.

I poza tym jak sama nazwa mówi : SAGA - to głownie świadczy o tym, dlaczego ludzie domyślają się, że jest więcej niż 1 bądź 2 części."- to nie jest zdanie poprawnie napisane w języku polskim. Najpierw naucz się poprawnie pisać, a potem wypowiadaj się na forum.

ocenił(a) film na 7
MySzeCzKa_D

Tak się składa ,że Harry Potter jest dużo lepszą, inteligentniejszą książką od Zmierzchu. Po za tym,wiem co znaczy słowo SAGA,ale nie oznaczy to, że muszą dalej kręcić to gówno skoro P.Meyer napisała trzy czy cztery książki.

wsl1216

Weź się nie udzielaj, i nie obrażaj ludzi, może co?

ocenił(a) film na 7
busiausia

Mówisz do mnie ? JA kogoś obrażam ? Nie wydaje mi się.

ocenił(a) film na 10
wsl1216

A ja

ocenił(a) film na 7
Szpila95

Masz racje. Nie jestem "dojżała" tylko dojrzała.Akurat Pattinsona aktorem nazwać nie mogę i nie chcę.