Zauwazylam ciekawa rzecz. Czytajac ksiazki bardziej podobal mi sie Edward, ogolnie wolalam, zeby Bella wybrala jego, ale w filmie... No wlasnie, jak ogladnelam ekranizacje sagi zmienilam zdanie.
Niemal w Zacmieniu gadalam do ekranu. "Bella! Wybierz Jacoba!" mimo, ze wiedzialam, ze tak nie bedzie. Chyba to sprawaka aktorow i tego, ze Jacob... chodzi bez koszulki xD
Czy tylko ja uwazam, ze on ma stworzona klate do calowania, glaskania i pieszczenia? :D
Boze, jaki ten aktor jest seksowny! :D Natomiast Pattinson (czy jak on sie tam pisze) wogole mi nie lezy w tej roli... Nie wiem. Ogolnie nic nie mam do chlopaka, widzialam z nim tez inne filmy, ale tu MOIM zdaniem (bo pewnie na mnie naskoczycie) wogole sie nie sprawdzil. Nie wiem, troszke sie zawiodlam...
Albo byc moze jestem wzrokowcem i biore to co mi sie wizualnie podoba, a Jacob w filmie podoba mi sie bardzo! :D
Bedzie grzechem jak on zalozy koszulke! :D
Co wy o tym myslicie? (dla sprostowania - nie o klacie Jacoba, tylko o tej zmiennosci :P)
Czy Wy tez macie podobnie?
"Czy tylko ja uważam, ze on ma stworzona klate do całowania, głaskania i pieszczenia"
Dobijacie mnie dziewczyny :) p.s. w książce tez latał samych szortach bez koszulki.
Btw, bardzo lubię romantyków takich jak Edward i w pierwszej części jak najbardziej kibicowałam Jemu, natomiast od drugiej za serce złapał mnie Jacob. Może głownie dlatego, że było mi go szkoda ? Taki zakochany głupiec.
A co do filmu...
... może dlatego, że Lautner mi przypomina mojego chłopaka ;)
Ogolnie nie naleze do calej tej grupy "fanek", zaczelam czytac "Zmierzch" zanim wypadla na niego moda, bo ogolnie interesuje sie wampirami. co prawda doczytalam tylko do III czesci, bo pozniej juz nie dalam rade, juz mi sie nie podobalo :)
A jesli chodzi o klate Jacoba to podoba mi sie nie dlatego, ze gra on w "Zmierzchu" i wogole, tylko jestem kobieta i strasznie mnie to pociaga :D
No tak w ksiazce tez latal bez koszulki, ale jakos nie moglam do konca sobie tego wyobrazic :P
Pozdrawiam.
Ja książki dopiero przeczytałam po ekranizacji więc... Nie wiem, jakoś żaden z nich mi się nie podoba. Carlisle jest całkiem sexy:)
Moi mili :) mam pytanie ma ktoś może link do jakiejś naprawdę dobrej wrsji trzeciej części? Bo ja niestety trafiam cały czas na ohydne kamerki... :( pomóżcie!!
Można w google napisać Zmierzch Zaćmienie dvdrip i powinna ci wyskoczyc dobra wersja.