PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Zrozumiałem fenomen mimiki twarzy aktorów w Zmierzchu!
Leją i do ust sok z cytryny, albo kwas solny. Do tego ten wzrok Mongoła!
Dlatego w każdej scenie mają minę, jakby im w mordę jarzeniówką świecili!
Genialny patent!

ocenił(a) film na 5
Melchan

hahahahahah ! xD

ocenił(a) film na 10
olcha262

Próbowałeś być śmieszny? Nie wyszło ci

Mailo91

Nie próbowałem. Po prostu zawsze mnie zastanawiało, jakim cudem można zagrać cokolwiek, bez żadnych emocji na twarzy. Wygląda to żałośnie, lekko mówiąc.

Próbowałaś udawać znawczynię kina, z dobrym gustem, oceniając "Zmierzch" 10/10? Nie wyszło Ci!

P.S.
"Ci", "Tobie", "Twoje", "Ciebie" piszemy dużą literą.

ocenił(a) film na 10
maciekges

Piszemy tak z szacunkiem do innych osób ^^ Nie próbowałem, bo po co mam przed kimś takim jak ty cokolwiek udowadniać? jesteś dla mnie nikim, bo nie potrafisz przyznać tego, że komuś może się film spodobać ;] takie osoby od razu krytykujesz... zamiast pisać moim zdaniem/wg. mnie itp piszesz bzdury ;] Takie dwa słówka i nie ma kłótni ;o Użyj ich kiedyś.

Mailo91

Czemu mnie nie szanujesz? Bo nie lubię tego filmu? Skoro Ty zwróciłaś się do mnie z pogardą, to mam prawo czynić to samo.
Napisałem, że "zrozumiałem fenomen", a więc wskazuje to na moje odkrycie, wynikłe z głębokiej zadumy, bądź też innych procesów myślowych. Skoro wynikło to z moich zadumań, to nie muszę pisać "wg mnie".

Współczuję Ci kontaktów z ludźmi, jeśli oceniasz ich, bez poznania ich osobowości. Jak możesz mną gardzić i wiedzieć cokolwiek o mnie, po jednym poście?
Jak to "nie potrafię przyznać, że komuś może się film spodobać"? Krytykując postawę pozytywną do owego filmu, jednocześnie przyznaję, iż takowa istnieje i są ludzie, którym film się podoba.

P.S. Nie piszemy "wg. mnie", tylko "wg mnie". Bez kropki.

P.

Mailo91

Tak wiem, zaraz napiszesz, że też mi współczujesz moich kontaktów. Ale ja nie mówię do ludzi, że nimi gardzę, jeśli przy pierwszym kontakcie skrytykują mój ulubiony film, partię, albo polityka. Nie przestaję ich szanować, "bo mają odmienne zdanie". Oczywiście, jeśli ktoś jest wredny i zgryźliwy, to też taki będę. Ale Ciebie niczym w poście nie obraziłem. A że Ty na wejściu okazałaś brak szacunku, to mogę postępować podobnie.

ocenił(a) film na 10
maciekges

"Ale ja nie mówię do ludzi, że nimi gardzę, jeśli przy pierwszym kontakcie skrytykują mój ulubiony film, partię, albo polityka"
Ja też nie mówię tego o osobach, którzy mają odmienne zdanie, ale twój pierwszy post jest wręcz obrażający, więc nie widzę sensu dłużej konwersować na ten temat. Chodziło tylko o to, że zamiast napisać, że nie podoba ci się on czy co tam po prostu wjeżdżasz na obsadę, a tego nie znoszę i dlatego napisałem tak a nie inaczej. I ta, doskonale wiem, że nie piszemy kropki, bo to nie są pierwsze lit. słowa, z pośpiechy błąd ^^