PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Filmowy Riley.

użytkownik usunięty

Hej Wam. Jak sądzicie- jak poradził sobie Xawier Samuel w roli Rileya? Podobała Wam się jego gra? Myślę,że wspaniale sobie poradził. Świetna mimika,gesty. :D
Uwielbiam go.

mi się odobiście podobał ;) Myślę że dobrze wczuł się w rolę

Lavendery

Xawier zagrał dokładnie takiego Riley'a jakiego sobie wyobrażałam i jaki powinien być według mnie :)
Cud, miód i maliny ;)
Tyle.:)

użytkownik usunięty
r_x_2

ja też tak sądzę . :D .

A co myślicie o Bree? Rewelka! :)

użytkownik usunięty
r_x_2

szkoda,że ją zabili. Jodelle świetnie się spisała. :D

Riley bardzo dobrze zagrał :) jestem pod wrażeniem :)
Bree również... ten jej strach, no super ! :) Żałuje tylko, że w filmie nawet nikt nie zapytał jak ma na imię... chyba, że coś pomiełam.

No szkoda... Chociaż czytając książkę nie przeżywałam jej śmierci tak bardzo jak w momencie oglądania filmu.
A Jodelle to ogólnie świetna aktorka:)

użytkownik usunięty
r_x_2

On powinien dostać nagrodę za najlepszy czarny charakter za zaćmienie. :p mam na myśli Rileya.
Bo Victoria mało się nagrała. Rileya było troszkę więcej. :)

ja tak samo. w filmie było mi jej tak żal.

Właśnie, dość mało Viktorii było... I myślę, że Rachelle mimo wszystko spisała by się lepiej w tej roli, niż Bryce. Chociaż myślałam, że będzie gorzej:)

użytkownik usunięty
r_x_2

Rachelle nikt i nic nie zastąpi :). i jej pięknych,naturalnych loków. :p

ocenił(a) film na 10

Riley - wspaniały!
Bree - świetna!
w ogóle to mój ulubiony film z serii Zmierzch xD

weramg

No mój też :) Najlepiej zobrazował książkę.
Bo dwie poprzednie części to - nie oszukujmy się - porażka.
Zaćmieniem jestem bardzo mile zaskoczona:)

użytkownik usunięty
weramg

hehe. :d the best!

Ja mam ogromny sentyment do 1 części Zmierzchu :) mimo, że trochę zostało pominięte i pomieszane.. to według mnie film jest świetny :)
A co powiecie na temat JASPERA? Ja od początku Sagi jestem jego fanką ale teraz przeszedł samego siebie :) jestem z niego dumna hehehe :D W końcu miał coś więcej do powiedzenia i pokazania... i zrobił to genialnie :)

użytkownik usunięty
kamoaa

racja. wszyscy się spisali znakomicie. wielkie brawa. :D

kamoaa

Ogólnie całej rodziny Cullenów w Zaćmieniu było więcej niż w poprzednich częściach :) I to mi się bardzo podobało :)
A co do Jaspera to po prostu wow... :)

użytkownik usunięty
r_x_2

ale Esme było mało :(

Co do Esme to bardzo mi się nie podobała jej charakteryzacja... w poprzednich częściach o wiele lepiej wyglądała, według mnie ;)
I racja.. im więcej Cullenów tym lepiej =D

kamoaa

Dokladnie, Esme w tej części wyglądała dość...nieciekawie,według mnie...
Za to dziewczyny... jaką ja mam słabość do Emmetta! ;)))

r_x_2

Oo taaak..! Emmett ! :D
On też idealnie dopasowany, dokładnie tak jak w książce :D a jego poczucie humoru niezastąpione ! :D

użytkownik usunięty
kamoaa

:) też go lubię.

kamoaa

Yeah :D Należę do TEAM EMMETT! :D haha

użytkownik usunięty
r_x_2

haha. :D ja team Edward,bo Riley nie żyje. Ale i tak mam słabość do niego . :)

Riley?! No wiesz cooo! To jest BAD GUY! :D A raczej był :D

użytkownik usunięty
r_x_2

ja go uwielbiam . :D szukam faceta podobnego do niego . :D haha. żeby taki był namiętny i żeby mnie kochał,tak jak Riley Victorię. :D hehe.

ocenił(a) film na 3

Riley grał chyba najlepiej z całej obsady, reszta wydawała mi się sztuczna. Jasper świetnie, ale Edward i Bella. Jakaś porażka. Bella ma ciągle ten wyraz twarzy rodem sparaliżowanej szczęki. Wybaczcie, Riley mistrzostwo.

użytkownik usunięty
bromc

cieszę się,że też podobała ci się jego gra. :)
filmowa Bella poradziła sobie dobrze,jak dla mnie. :).

użytkownik usunięty

poza tym,Xawier walczył o tą rolę z Tomem Feltonem. :D i wygrał,bo miał większe poparcie. :D

bromc

No ja też nie przepadam za grą Roberta i Kristen...
Kristen w każdym filmie te same miny, gesty. Irytuje mnie to...
A Robert poza Zmierzchem gra świetnie ;))

użytkownik usunięty
r_x_2

Kristen polubiłam po Zaćmieniu. :) była taka bardziej radosna,żartowała. no stara się dziewczyna.

Mi się w New Moon bardzo podobała, tak samo jak w Zaćmieniu właśnie. W New Moon super zagrała to całe cierpienie itd, a w Zaćmieniu dużo się uśmiechała, co baardzo dodawało jej uroku i zmieniało ten niepewny, wystraszony wyraz twarzy ;D

użytkownik usunięty
r_x_2

a mnie irytowała w New moon,ten jej krzyk jakby rodziła...

właśnie,dokładnie. Była radosna.

Chodzi Ci o ten przez sen?
Ja zawsze w tym momencie po prostu ciary mam, a tak mi jest jej żal, że zawsze mam łzy w oczach aż... heh :))

r_x_2

Ja też :) ten moment właśnie według mnie jest mega.

użytkownik usunięty
kamoaa

według mnie wyglądało to komicznie. :PP

;O Co tam było komicznego? :D

użytkownik usunięty
r_x_2

TE JEJ ODGŁOSY,JAKBY RODZIŁA . :d

To było przerażające, a nie komiczne :D Ona cierpiała! ;D

ocenił(a) film na 7
r_x_2

Dla mnie Bree i Riley byli swietni:) ale szkoda ich :P nie ich wina ze takie mieli losy a bidni rodzice Rileya tak go szukali..

użytkownik usunięty
domis3

noo ;(. On był dobry na początku,student i w ogóle. :P

użytkownik usunięty
r_x_2

ale Kris to śmiesznie wyszło. :P

ocenił(a) film na 10

Jak dla mnie zagrał świetnie i do tego jest przystojny :D :D Szczerze naprawdę podobała mi się jego gra dobra mimika twarzy :) Co do Bree jak dla mnie za mało grała żebym ją oceniła więc wstrzymuję się od jej oceny :) A tak na marginesie nie jestem przekonana nową Victorią, jakoś nie pasuje mi ona do tej roli :(

A myślałam, że tylko ja wyhaczyłam nową, ciekawą twarz Hollywood :)

No_5

Ja właściwie ze względu Xaviera postanowiłam obejrzeć tą część (po obejrzeniu zwiastunu) i mogę być mało obiektywna,ponieważ strasznie mi się podoba :> A zagrał rewelacyjnie,powiedziałabym,że nawet lepiej niż Kristen i Rob razem wzięci...

użytkownik usunięty
Anua

oo tak ;D. Niestety,ma dziewczyne.

Oj tak, według mnie Xawier bardzo dobrze się wcielił w postać Raileya .Szkoda tylko,że na jedną część.

użytkownik usunięty
Lily_115

;p moze zobaczymy go w innych produkcjach .; ]

Oby ;) Mam nadzieję,że się wybije jakoś bardziej .

podobno już nie chce grać w filmach, woli deski teatru :P

Looney_Kermit

No i chwała mu za to, teatr to prawdziwa magia :)

Nie interesuje mnie, czy ma dziewczynę, czy nie, dobrze zagrał w tym filmie. Kristen i Rob? No niestety tutaj moim zdaniem słabo wypadli, Kristen była najlepsza w New Moon, Pattinson... w dwóch poprzednich.