PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163564
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

ale nie mogę zrozumieć dlaczego ma taką słabą rekomendację. Film nie jest zły. Historia
ciekawa i film zrobiony jest świetnie. Czytając książkę dokładnie tak sobie to wyobrażałam.
Jedyną słabą stroną tego filmu jest obsada. Kristen Steward nie zmienia mini przez cały
film. Robert Pattinson próbuje coś zagrać ale przy boku takiego beztalencia nie udaje mu
się to.

Natalia_99

Hm.. ja też za bardzo nie trawię Kristen, ani w Sadze ani w żadnym innym filmie. Po prostu jakoś tak nie przypadła mi do gustu jako aktorka. Co do Pattinsona, no cóż, czasem coś tam niby mu się udaje zagrać, no ale nie wnikajmy w szczegóły.
Co do moich wyobrażeń (też czytałam całą Sagę) to ja sobie to w ogóle inaczej wyobrażałam. No i stanowczo wole zostać przy mojej wyobraźni, niż przy filmie ;)

Natalia_99

Ludzie dają temu słabe oceny, bo nie podoba im się moda na wampiry, albo film im się nie podobał. Mi się w sumie też za bardzo nie podobał, ale Taylor jest dla mnie idealnym Jacobem i on podnosi atrakcyjność całej sagi. Jedyny pocałunek który wypadł naprawdę przekonująco, to między Bellą a Jacobem.