Witajcie !
Film jest słaby, nudny i przewidywalny... Ale... pare scen wyszło im całkiem fajnie (np. gra w
baseball w pierwszej części), nie zmienia to jednak faktu, że film jest, jak wyżej napisałem
nudny i przewidywalny. Zastanawia mnie, ile części tego "czegoś" jeszcze powstanie ?
Tyle,ile wymyśli sobie autorka? Przecież jeśli tu Bella ma sie hajtnąć z Edwardem, to dalej
co bedzie ? Zycie ich dzieci ? Dobra, nie spamuje już...
Prosze nie wypisywac komentarzy typu "gowno wiesz, nie znasz sie, zmierzch jest cool..."
Pozdrawiam ;)
A może są lepsze te czy Edzio czy Jacob jest lepszy?
To normalny temat w którym autor wyraził swoją opinię.
mogl to wyrazic pod innym tematem. ;] a nie zakladac nowy. tak,lepsze sa te czy Jacob czy Edward jest lepszy .; ]
Nie bo one są dziecinne.A takie tematy są normalne,można podyskutować na temat opinii i podzielić się swoimi spostrzeżeniami.
tak. ;] bez sensu pisac o ulicy Sezamkowej,jak to robicie . ;] trolle jak nic. ;]
A to forum dla fanek Twilight.
Jakich fanek?To forum na temat filmu,można zamieszczać zarówno pozytywne jak i negatywne opinie.Jak chcecie sobie lukrzyć to macie specjalne fanowskie strony
Będę oglądać co chcę,tak to nigdy by nie było rzetelnych ogólnych ocen,a tak mamy średnią ocen.
Nie mam obejrzeć czegoś by się przekonać czy dalej jest gorzej?
Bo pragnę wyrazić swoja opinię i tyle. Wiele razy ogląda się gnioty aby na swojej skórze się przekonać.I będę się męczyć ile mi się podoba :P
Dokładnie, są 4 części tej Sagi... z tym, że czwarta właśnie zostanie podzielona na dwie części.. część pierwsza za rok, a część druga za dwa lata...
nie, nie, nie podobno będzie 5 części, a szósta będzie puszczana między reklamami o 5 rano na TV Mango, tak przynajmniej mówił reżyser.
Ludzie ! Nie rozumiem Was, to nie jest żaden troling, to jest zwykły temat, jakich na forum jest wiele, o prawie że każdym filmie, wypowiadam się, oceniam...
Madeinjapan, i Tobie podobni... nie rozumiem Wa, po co te wypowiedzi ? Przecież ja ogolnie zadałem jedno pytanie, a jesli widzialas co pisze, i jestes fanka tego "filmu" to po co się odzywałaś ? Kto tu jest trollem, pomyśl...
Co do fanek...o ile sie nie myle jest w piz... wiele for, na temat tego filmu...az sie niedobrze robi
Bardzo dziękuję, za odpowiedź, ile tego będzie ;))
A Tobie Limonka dziękuję za jakieś tam wsparcie ;P
pozdrawiiam!