PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Grać to nie potrafi, mówiąc o cechach "zewnetrznych" to oprocz dobrze zbudowanego ciała nic w nim fajnego a obok "przystojnego" on nawet nie siedział. A szkoda, bo przez to moje odczucia co do filmów serii Zmierzch napewno tracą, Jacob jest przecież bardzo ważną postacią. Jak zobaczyłam pierwszy raz Paul'a... Kumpla Jacoba, tego którego w New Moonie wkurzyla Bella to sobie pomyślałam... Jak zajebiście by było gdyby to on grał Jacoba :) Przystojny, interesujący, i z pewnoscia nie gra gorzej od Lautnera, bo w sumie to gorzej być juz nie moze.

Michasia_2

Nie przesadzaj, Lautner nie jest taki zły, wydaje mi się, że dobrze wywiązuje się ze swojej roli (choć to tylko moje zdanie, Ty możesz mieć oczywiście inne:)). Na marginesie dodam, że NIE CIERPIĘ książkowego Jacoba! Jego nachalność i nieuzasadniona pewność siebie w niektórych momentach działają mi strasznie na nerwy!;/ Zwłaszcza Jego zachowanie w Zaćmieniu!, aż boję się iść do kina, żeby mnie tam nie poniosło przy świadkach ;)

leny27

leny, mam dokładnie identyczne odczucia... niestety mam tak, że strasznie przeżywam książki i filmy, bo wczuwam się w sytuację postaci... :/ Ale w Jacoba nie potrafię się wczuć. Od początku Sagi po prostu nie darzę go sympatią, choć przyznam, że w filmie zaczęłam go lubić. Ale powtarzam - W FILMIE- i to nie dlatego, że ma dobrze zbudowane ciało, czy coś w tym stylu. W filmie był po prostu przyjacielem, czyli tak jak powinno być.

ocenił(a) film na 10
sikorka94

Osobiście najbardziej z całej sagi lubie Jake'a najbardziej mi przypadł do gustu,ale o gustach sie dyskutuje. Co do samego Taylora uważam, że fajnie pasuje do tej roli i dobrze ukazuje jej emocje.
Pozdrawiam.