PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Jakim cudem Eclipse jest w ecie do pobrania,moja koleżanka mówiła że jest tego pełno w necie i można to pobrać,czy nie jest to fake?

mo_nikad

Założę się, że "Breaking dawn" też jest do pobrania. A jaki film kryje się pod tymi tytułami to już inna sprawa. Oczywiste, że to wkręt.

Beyond_Birthday

Nie,bo takich plików jest z tysiąc o tym samaym tytule ,,ECLIPSE,UNCUT''

mo_nikad

Np to: http://www.torrentreactor.net/torrents/3651721/The-Twilight-Saga-Eclipse-(2010)- DVDRip-XviD-UNCUT-FULL

mo_nikad

Nie bądź naiwna. Co z tego, że tysiąc? Może być ich i z dziesięć tysięcy. Niemożliwe, byś się na to nabrała, jeśli znasz oficjalną datę premiery filmu. Nawet bez tego można się domyślić...

Beyond_Birthday

No i szok koleżanka pokazała mi ten film i jest on prawdziwy,super,polecam,tylko zastanawia mnie czemu az tyle do premiery skoro ten film jest dostepny

mo_nikad

pewnie zajebisty co?
a powiec mi jak w tym filmie wypadła mrówka Z, kubuś puchatek i tych 7 krasnali czy jak oni się tam nazywają? xD

ocenił(a) film na 7
Edie_Sedgwick_

hahaha wlasnie sa filmy ale pod nimi są zupelnie inne a ty nie klam bo nawet fragmentow i fotek nie ma a ty niby wiesz yhy jasne ;d predzej w ameryce by sie dowiedzieli i by juz o tym bylo hoho jak glosno !!!!!!!1 a to ze ty .. hahahahah brak slow

domis3

O losie... The Twilight Saga Eclipse (2010) DVDRip XviD-UNCUT FULL.rar

Zaznaczam na koncu RAR. Archiwum.

Wiecej juz nic nie trzeba pisac.

Sleepwalker83

wiesz akurat skusiłam sie i pobrałam to "coś" bo nie wiem co to było, w każdym razie nawet tego rozpakować nie idzie więc sory ale myślę że to ściema.
Jednak jeżeli sie myle to powiedz krok po kroku jak dla blondynki jak to rozpakowaćxD

ocenił(a) film na 7
Edie_Sedgwick_

Lepiej opowiedz jak sie zaczyna ze szegolami hahahahaha !!
chyba nie udowodnisz tak mi przykro;(

mo_nikad

Ej yo Eclipse premiera swiatowa 30.VI.2010r a juz jest ta???!!! jakby to
byla premiera w polsce to bym uwierzył, bo polska to taki kraj ze na
swiecie wszyscy juz o filmie zapomnieli a u nas premiera za 2 miechy heh ja
nabieralem sie na takie pliki z NewMoon sciagalem 4 razy i 3 razy ogladalem
panie skąpo ubrane w scenach łóżkowych;-p

KuraK86

Ej no a co to moja wina , że ktoś dodał zaćmienie.?;D
No nie wydaje mi się.!;p

mo_nikad

Taa jasne jakoś ja sciągnełam i nawet mi się nie odtwarza.;/;/;/;/;/

mo_nikad

hejka, czy znalazłeś może plik do pobrania eclipse? Po postach widzę,że go obejrzałeś u koleżanki więc może i innym zdradzisz nutkę tajemnicy hehe
pozdrawiam

karolinareda

Nie nie znalazłam a jak sciągnełam to sie nie chce odtworzyc;p

Beyond_Birthday

No też jest do pobrania "Breaking dawn";p a zaćmienie jest z lektorem czy bez?:D

mo_nikad

Oj co sie czepiacie dziewczyny? Ja tez jestem bardziej niz pewna tego, ze to jakas pomylka, ale czy musicie byc takie?

gabunia56

jestesmy po prostu obiektywne i szczere xD

Edie_Sedgwick_

Kilka razy w historii film wyciekł przed premierą i była to klęska dla filmu. Premiery odwołane a wydania DVD zawieszane.

Gdyby Zaćmienie wyciekło naprawdę to był by to pogrzeb. Producent i reżyser mogą od razu iść się zastrzelić - albo uśmiercić w inny sposób - z planowanych zysków nici, do kin pójdą nieliczni.
Po za tym taki news od razu podchwyciły by tabloidy więc jeśli nie ma zamieszania to można spokojnie się z tego pośmiać - i tak można - i zapomnieć o temacie. Ktoś sobie zażartował z fanek.

mo_nikad

Racja, za bardzo to wszystko chronili przez tyle miesięcy, żeby teraz zrobić taka wpadkę. Miejmy nadzieję że zbyt wiele nie wycieknie przed premierą ;)

ocenił(a) film na 7
Agila34

przed premiera new moon coś wyciekło ? chyba nie z tego co pamiętam . to teraz pewnie tez nic nie wycieknie .. no prócz tego nieszczęsnego scenariusza :(

wątpię zęby popełnili aż taka gafę :)