Mają zacząć kręcić w sierpniu, ale...co z fryzurą Kristen? :) No chyba, że akurat skończy kręcić The Runaways. Przefarbują ją, podoczepiają włosy i gotowe ;).
No i zastanawiam się też, czy list do Roberta wysyłać do UK czy USA. Bardziej na rękę mi Wielka Brytania (w sumie, nie wiem, czemu), ale...nie wiem. No i czy Robert tak podróżuje między wschodnim, a zachodnim wybrzeżem? W końcu adres jest w Californi, takie też dane są podawane na rzekomym jego profilu, a przecież zdjęcia do Remember me są w Nowym Jorku...?
No i...gdzie zamierzają kręcić? :)
Co do fryzury Kristin to jakaś masakra wygląda okropnie mam nadzieje że doprowadzą jej włosy do porządku zanim padnie pierwszy klaps i znowu będzie ładnie wyglądać bo teraz w tych wystrzępionych wstrętnych czarnych włosach wygląda okropnie.
E tam. Wcale nie jest tak źle. Jest po prostu inaczej. Jest straaaasznie podobna do Joan Jett. No i o to właśnie chyba chodzi. Niedługo już jej włosami się zajmą. A Zaćmienie mają zacząć 17 sierpnia.
Jeżeli chodzi o jej fryzure....
Zdjęcie rozpoczynają sie w poniedziałek.....
A na to żeby jej włosy odrosły potrzeba niestety latczy też miesiący. Więc obstawiam na to że bediemieć doczepiane lub niezgrabna perółke jak Ashley Greene ( Alice ) w pierwszej cześci.....
CO raczej było by żenadą...