Mi 3 część się bardzo podobała.Wszystkie sceny super tak jak sobie je wyobrażalam gdy
czytałam ksiazke.Bez zastrzezen. 3 czesc lepsza od 2.czekam na 4 czesc teraz;)
Ja byłam zdziwiona tą sceną w namiocie. [uwaga spoiler] W nocy padał śnieg Belli było tak zimno, że szczękała zębami i Jacob musiał ją ogrzać. Następnego dnia, gdzie na dworze było biało od śniegu ona stała tam w dżinsach, T-shircie i koszuli i jakoś jej zimno nie było. Nawet nosa czerwonego nie miała. ;-)
w filmie jest wiele niedopatrzeń, ale mimo tego nie jest najgorzej (KwN niewątpliwie był gorszy;))
jak dla mnie troche przynudnawe, ale dość głośne dopowiedzenia osoby siedzącej niedaleko mnie w kinowej sali za to rozbrajające... sztuką jest znaleźć się na na odpowiednim seansie xd
Ja trafiam na takie na których gdy pojawia się na ekranie Edward wszystkie nastolatki wydają z siebie dziwne dźwięki...typu "aaa", "ooo", "umm". No ale w moim przypadku z utęsknieniem nie oczekuję 4 części. ;)
a ja mimo wszystko oczekuję xd poprzednimi częściami byłam rozczarowana, ale miejmy nadzieje ze Przed świtem będzie choć troche mniej zbezczeszczone ;))
Och, a ja właśnie myślę, że BD będzie najbardziej pocięte, pomieszane i porąbane.
a ja nie myślę, a jedynie mam nadzieję xd a mogę wiedzieć dlaczegóż ty tak uważasz ?
Bo zostaną pominięte jedyne ciekawe wątki z książki: seks i makabryczny poród. Zresztą nie wyobrażam sobie, żeby twórcy ze starcia z Volturi chcieli zrobić książkową pogadankę. Zapewne będzie dużo wybuchów i pęknięć czaszki! Ale bez krwi.
moze i masz racje, ale pewności nie ;p ..a krew będzie, będzie w kubeczku belki xd skoro film jest robiony z myślą o nastolatkach to radze sie nie nastawiać na krwotoki, myśle że z tego seksu raczej też nie wiele wyniknie
Pozostaje mi liczyć na krwotoki wśród widowni.
Ano niewiele wyniknie: tylko jeden krwiożerczy bachor.
bachor będzie, ale jak został zrobiony pewnie zastąpią fragmentem '' tymczasem sfora Sama'' xd
Oooch, nie wiedziałam, że sfora Sama też była w to zamieszana… Robi się coraz bardziej perwersyjnie. Zaczynam, podejrzewać, że film będzie miał kategorię R.