Miałem okazję wysłuchać instrumentalnych utwórów pochodzących z tego filmu. Utwory są doskonałe, budzą strach i emocje. Nie wiem jak to się stało ale muzyka przebija malownicze nuty Alexandra Desplata.
ja słyszałam tylko małe urywki, ale trzeba przyznać, że muzyka (we wszystkich częściach) jest genialna :)
oo tak muzyka jest świetna do utworów Desplata z New Moon wracam caly czas a Howarda Shore'a słyszałam właśnie tylko urywki ale Jacob's theme jak najbardziej mi się podoba mam nadzieję że reszta jest tak dobra :)
Jacob's theme jest piękne!!! niby prosta linia melodyczna, a wzrusza...
oczywiście nauczyłam się grać ten utwór na fortepianie :D
http://www.amazon.com/Twilight-Saga-Eclipse-Various-Artists/dp/B003JQZXW2/ref=sr _1_1?ie=UTF8&s=music&qid=1273873787&sr=8-1
tu mozecie przesluchac the sample :)
chcesz dobrego sondtracku to posluchaj sobie np z: reqiem dla snu, mala miss, pulp fiction, moon, te sa zajebiste.
Siurek jak nie wiesz o kim mowa to się nie wypowiadaj, nie na temat, ile razy można ci to powtarzać, wiem że nic w mózgu nie masz, ale nie chwal sie tym tak.
No co do tematu to oczywiście, prawda, ale muzyka zawsze była atutem sagi, i zbierała już nagrody, więc pewnie i tym razem tak będzie :) no tak jest jak zatrudnia się jednych z najlepszych w tworzeniu muzyki filmowej :)