PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Jak dla mnie to ta część jest u mnie na równi z pierwszą częścią, jeśli nie jest nawet lepsza. Pierwsza część zyskała przewagę, ponieważ było to dla mnie coś nowego i świeżego a teraz gdy wszyscy gadają tylko o calej sadze to jest to juz przeslodzone i przereklamowane. Ta czesc bardzo mi sie podobala. Polecam! (dla fanów sagi, bo inni jesli do tej pory sie nie przekonali to juz sie raczj nie przekonaja hehe)

ocenił(a) film na 9
roka1509

Ja również jestem zdnania, że jest to najlepsza część ze wszystkich do tej pory nakręconych. Sceny walki z Nowonarodoznymi były świetnie zrobione, walki wilków również, wogóle sceny akcji były dobrze nakręcone. Od razu widać, że wzieli innego reżysera i zdecydowanie sie to im opłaciło.
Edek nie błyszczał cały czas, nie było tych dziwnych dzwoneczków słychać, kiedy zaczynał się błyszczeć. Nie podobała mi sie charakteryzacja Emeta, jakaś taka dziwna, a Kristen mogłaby zamekać w końcu usta, ale nawet ładnie wyglądałą w tej części. Poza tym można było pare razy się pośmiać, bo było z czego. Polecam.