PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

trailer Harry'ego Pottera. :D Przykro mi, ale taka jest prawda. Na samym filmie miałem momentami ochotę wyjść z kina.

ojejQQ

Kwestia gustu .Mnie sie nie podobal . Nie lubie HP.

ocenił(a) film na 7
ojejQQ

Jak ja bylam w kinie i puszczano ten trailer to wszyscy pekali ze smiechu na widok tego kolesia bez nosa... xD

ocenił(a) film na 2
Alibi

Jak ja bylam w kinie i puszczano ten trailer to wszyscy pekali ze smiechu na widok tego kolesia bez nosa... xD - za to u nas cała sala sikała ze śmiechu z tego jak Bella ciągle otwierała i zamykała japę. :)

użytkownik usunięty
Alibi

To świadczy tylko o widowni i jej obeznaniu w świecie kina, skoro wtedy pierwszy raz zobaczyła jedną z najlepiej rozpoznawalnych postaci filmowych ostatnich lat.

ocenił(a) film na 6
ojejQQ

hahaha, po Zaćmieniu powiedziałam dokładnie to samo co ty napisałeś :D:D trailer Insygni Śmierci świetny, robi wrażenie. Wbił mnie w fotel z emocji i był zdecydowanie najlepszy z całego pobytu w kinie na Eclipsie :D Już się nie mogę doczekać listopada :)

ocenił(a) film na 10
ojejQQ

uwielbiam HP i oglądałem ten zwiastun już tysiąc razy ale w kinie na prawdę zrobił na mnie wrażenie. a co do zaćmienia to też było spoko ;)

turop2000

A ja z kina wyszłam po jakiś 30 minutach... nuda nuda nuda. Pierwsza część jeszcze była spoko, drugą oglądałam na dvd na raty, a na trzeciej niestety przy scenie gdzie przy ognisku opowiadają sobie historię po prostu nie wytrzymałam i wyszłam. W książce było zdecydowanie lepiej opisane bo czuło się klimat, a w filmie drewno ;/

użytkownik usunięty
dzastonoga

To po co się wybierasz na film który Cie nudzi do tego stopnia że wychodzisz... nie masz co z kasą i czasem robić? Jak można w ogóle wypowiadać się o filmie nie dokończając oglądania... niektóre filmy są nudne jak flaki z olejem ale warto obejrzeć do końca choćby ze względu na zakończenie ( No dobra, może nie zaćmienia bo tu wszystko jasne, ale choćby "szósty zmysł" czy " stowarzyszenie umarłych poetów"- a tu któryś raz z kolei czytam, że ktoś wyszedł podczas seansu. Bez sensu

ocenił(a) film na 6
ojejQQ

mnie się podobało. uważam nawet, że ta część była najlepsza, jeśli chodzi o filmy :>

ocenił(a) film na 8
xxxAnetkaa99xxx

najlepsza, bo najśmieszniejsza. ; )

użytkownik usunięty
susannah_simon16

najlepsza.

nie, najśmieszniejsza :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

najsmieszniejsza i najlepsza ; p . ;p

użytkownik usunięty
ojejQQ

to nie fair, ja sie nastawiłam ze zobacze ten ziwastun na duzym ekranie a tu co......... u mnie nie puścili. :///

Boże teraz zauważyłem, ale Ty masz postawioną wysoko poprzeczkę jeśli chodzi o ocenianie filmów.
Dałaś Eclipse 5/10 i chcesz DVD o raz czynnie zachwalasz tę produkcję :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

przepraszam Cie bardzo, ale jakbys nie zauwazył nie zachwalam tej produkcji. Juz kilka razy dzisiaj mówiła ze film mi sie nie podobał ale jesli mam go oceniac pod względem całości to podnosze ocene za muzyke która moim zdaniem jest genialna jesli chodzi o ten film i za kilka scen które przykuły moja uwage. Pozatym sentymentem darzę ksiązke moze dlatego dałam 5 ale film mnie bardzo rozczarował i serio nie polecam isc na niego chociaz sage jako ksiązke lubie.

użytkownik usunięty

asienko, nie przesadzaj . ;] wiem,ze kazdemu nie musi sie podobac,ale na film isc warto . ; ]

użytkownik usunięty

no dobra niech bedzie moze miałam zły dzien zły rzad w filmie i piszczace "bachory" obok siebie i za sobą, pozatym nie lubie czytac i oglądac równoczesnie i dlatego tez dvd. Jak czytam to niektóre momenty mi uciekają dopiero z lektorem i po ponownym obejrzeniu wychwytuje sie fajne momenty

użytkownik usunięty

wiem,ja tez nie znosze czytac . ;] te napisy za szybko leca ;P.

użytkownik usunięty

a dvd chce dlatego bo czesto piszczace fanki potrafią cie rozproszyc na tyle ze nie koniecznie pierwsza ocena jest do konca obiektywna i tyle. pozatym wcale nnie mówie ze je kupie-mam na co kase wydac, poprostu pójde do wypozyczalni i wypozycze tyle :P

użytkownik usunięty

wiem,fanki bywaja okropne. ;P.

zgadywałem i... żartowałem :P

nie śledzę wszystkich wpisów innych osób.... nie unoś się tak :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

tak,zabka zartuje. ;]

dziękuję :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Nie ma za co ;P.

użytkownik usunięty

Nawiązujemy przyjaźnie... Chyba się popłaczę...;pp

użytkownik usunięty

xD

to musisz napisać każdemu coś miłego :P

oj jest za co, moje wnuki i ich wnuki będą się za Ciebie modliły z wdzięczności... :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

Dziekuje. ;] to takie mile.

dobra starczy tego jak reszta to przeczyta, to stracę twarz na Sezamkowej :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

;p haha. Okej.

użytkownik usunięty

bueeeee bueeee (smark smark kap kap) bueeee

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

nie unosze to była tylko odpowiedz na twoją wypowiedx bez agresywnego podtekstu peace:)

użytkownik usunięty

peace and love. ;P