PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163577
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Najlepszy

ocenił(a) film na 7

z trzech części. Świetna scena pościgu za Victorią. Mniej mdłych tekstów o miłości, więcej akcji. Zresztą po drugiej (koszmarnej) części wszystko byłoby dobre.

ocenił(a) film na 8
neco1

zgadzam sie, trzecia czesc wyszła najlepiej, urzekły mnie efekty specjalne, których mało bylo w poprzednich czesciach, ponad to wreszcie dzialo sie troche wiecej, no i scena pościgu za V zostala zrobiona wg świetnie.

ocenił(a) film na 1
flippi

urzekła mnie Twoja historia, polecam do efektów obejrzeć Transformerów...

użytkownik usunięty
neco1

niestety nie bylo zadnych smiesznych momentow o ktorych tak pisali inni. obejrzalam od poczatku z jedna miną. może być jest ok 5/10

ocenił(a) film na 1

nie może być, nie jest ok

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

ja myślę że jest ok. znaczy gra aktorska niezbyt dobra, tym bardziej jesli chodzi o postac rosalie ze scena na balkonie. za bardzo sie wysilala by grac

ocenił(a) film na 1

to dlaczego wiara tak ubóstwia tych aktorków, za co dostają po 25 baniek zielonych ????

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

zawsze lubilam filmy o czyms nadprzyrodzonych, jakichs superbohaterach. zmierzch jest dla takich ludzi ktorzy dodatkowo lubia harlequiny. a takich osob jest duzo.

ocenił(a) film na 1

Ja jakoś nigdy nie lubiłem supermena, wole Hulka czy X-men

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

ja lubilam supermana ale z Christopherem Reeve w roli głównej. Batmana jakoś nigdy nie lubiłam, Spiderman jeszcze był jako taki. Hulk... hm, Hulk to tylko kreskówkę lubiłam za mlodu. Ostatnio obejrzałam pewien film ale nie pamietam jak sie nazywał. dziewczyna miała dar wykrywania kłamstw.

użytkownik usunięty
neco1

Zdecydowanie najlepsza. Na drugim miejscu Zmierzch, a na trzecim Księżyc w Nowiu.