Wie ktoś może dlaczego w Zaćmieniu nowa aktorka gra Victorię? Tamta bardziej pasowała, uwielbiałam te jej włosy. :D
W zaćmieniu wystąpi nowa viktoria gdyż aktorksa grająca viktorię w zmierzch i księżycu z nowiu jest zajęta produkcją innego filmu
Szkoda bo Rachelle Lefevre jest naprawdę świetna w tej roli
Bo gdzieś czytałam, że Rachelle Lefevre była zaskoczona że nie dostała tej roli.. Szkoda, bo świetnie tam grała..
okropny pomysł z tą zmianą ;/ jak już ktoś kogoś gra to tak powinno zostać, tego typu zmiany raczej nie wychodzą na dobre ;p głupio się bedzie oglądać.
musze powiedziec ze mnie to boli
bo "aktualna" badz juz nie... Victoria grala swietnie ( w kazdym razie tak sobie ja wyobrazalem) a ta nowa jak na nia patrze... ummm
To coś ma grać Victorię ???
http://1.bp.blogspot.com/_NSMO2uCDRho/SnBRJL8CVjI/AAAAAAAAAjM/WbQ_LIVZWdc/s320/b ryce+dallas+howard.jpg
Pogrzało ich do reszty ????
Wiecie dlaczego pierwsza Victoria zrezygnowała z grania w filmie ??
Ja tam nie wyobrazam sobie nikogo innego ona miała to cos w oczach ;D
Wcale nie była zajęta innym filmem, tylko za długo się zastanawiała czy zagrać w Zaćmieniu i nie dotrzymała tym samym warunków kontraktu i ją za to wyrzucili, proste, sama jest sobie winna. Ja nie oceniam aktorki po wyglądzie, chociaż w sumie ja nie mam zarzutów w tym temacie, jesli chodzi o ta nową. Ma taką drapieżną urodę, co pasuje do Victorii, więc mam nadzieje, że zagra dobrze, a może nawet lepiej niż Rachelle. Pożyjemy zobaczymy, a nie już wielka rozpacz, dajcie jej szanse.
Absolutnie się z Tobą zgadzam, miała w sobie coś co ppociągało, zniewalało, ale i budziło niepokój.. A ta aktorka, coż.. kiepskie filmy to jaki ma być aktor:)
Rachelle jest piękna, te włosy, oczy i wszystko, jest taka jaką sobie
wyobrażałam Victorię czytając książki. brak jej obecności w części gdzie
Victoria występuje najwięcej, bo prakatycznie cała książka jest o niej,
mija się z celem.
Wcale nie była zajęta innym filmem, tylko za długo się zastanawiała czy zagrać w Zaćmieniu i nie dotrzymała tym samym warunków kontraktu i ją za to wyrzucili, proste, sama jest sobie winna. Ja nie oceniam aktorki po wyglądzie, chociaż w sumie ja nie mam zarzutów w tym temacie, jesli chodzi o ta nową. Ma taką drapieżną urodę, co pasuje do Victorii, więc mam nadzieje, że zagra dobrze, a może nawet lepiej niż Rachelle. Pożyjemy zobaczymy, a nie już wielka rozpacz, dajcie jej szanse.
bardzo szkoda że już nie będzie ona grałą w zaćmieniu bardzo dobrze grałą w zmierzchu i w księżycu w nowiu , moim zdaniem oczywiście . nienawidze jak zmieniają aktorów to jest beznadziejne , najgorsze co może być w filmie ;/ ! jeszcze jej te włosyy ;d zajeb. a zwłaszcza w księżycu bo w zmeirzchu tak mi się nie podobały jak w księżycu ;d .
To nieprawda ze sie zastanawiala czy w tym filmie zagrac czy w New Moonie. W tamtym filmie juz robili zdjecia i zostal jej tydzien zdjec do zakonczenia filmu w ktorym grala tylko zdjecia sie do New Moon zaczylaly tydzien wczesniej . Ona prosila producenta zeby o ten tydzien przesunal zdjecia ale sie nie zgodzil i dlatego ja zastapili... mowila to gdzies w wywiadzie na zywo :/
Masakra ze zmianą Victorii :| Ona bylaby duzym plusem bo grała zajebiście, a tak to dupa :| Może ta nowa źle nie zagra ale na pewno nie pobije Victorii z T i NM :|
czyli już mamy jeden powód świadczący że myślą tylko o kasie a nie o tym aby film było dobry :|