PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Co sadzcie o nowym plakacie ? Moim zadniem jest okropny zero jakiego kolweik przkazu jest jakis taki ,,pusty".Tak jak by nie mnieli na niego pomysłu :/ wiele dzieł fanów było 1000 razy lepszych.

BlackCoffee

Mnie też się nie podoba. Strasznie zwyczajny. Pierwszy byl o wiele lepszy.

ocenił(a) film na 8
BlackCoffee

mnie przeraza to jakie one sa ciemne i ponure.. okej w eclipse jest watek z ta walka ale jak dla mnie czytając ksiązke było tam tez bardzo duzo miłosci, romansu, i generalnie tego całego watku wokół belli edzia i ich zwiazku a tu widze ze trzeba sie spodzewac patetycznego filmu w ciemnych barwach gdzie głowny watek to walka i strach ;/ ja nie chce tak! ;( ja chce love love!

ocenił(a) film na 10
annagiex

spokojnie ;)
myślę, że zrobią jeszcze jakiś plakat. Mi się nawet podoba, bo, zauważcie, Edward(;*) i Jacob są na równi i jeszcze to: "IT ALLS BEGINS...WITH A CHOICE"... Ten plakat pokazuje, że Bells musi wybrać jednego z nich.

ocenił(a) film na 10
weramg

pomyłka;p :

ALL*

za krótki <br/> za krótki <br/>

ocenił(a) film na 7
weramg

Bella standardowa mina, a tak pozatym photoshop photoshop i jeszcze raz photoshop :))

ocenił(a) film na 3
luckyy

plakat bez emocji... zastanawia mnie tylko jedno czy bluza ktora ma na sobie bella specjalnie jest ulozona tak aby "odslaniac" serce rozdarte pomiedzy wampirem a wilkolakiem? :P
i nie wiem czemu ale mam wrazenie ze Pattinsona jakos dziwnie zaczęli charakteryzowac... w T wygladal jak nastolatek a w NM jak trzydziestolatek, tu na plakacie znowu zrobili z niego dorosłego... mam nadzieje ze w E drugi raz nie popełnią tego samego błędu i bedzie wygladal chociaz troche na 17 lat :/

ocenił(a) film na 5
aerials

Jak dla mnie plakat najlepszy w porównaniu do pozostałych części.

BlackCoffee

Plakat średni, zważywszy na to, że tak długo nie pokazywało się nic nowego.
Do premiery jeszcze czas więc może sie postarają.
Mnie osobiście podobają się te ciemne barwy, takie w klimacie Zmierzchu, ale mogli sie postarać i przekazać coś, zachęcić, przestraszyć... nie wiem, dać treścią do myślenia.

BlackCoffee

Plakat taki sobie, ale ogólnie wszystkie części mają te plakaty tzw.'na jedno kopyto', ciemne, i przygniębiające. Mogli wiecej kolorów dać.

Camilla3

na plakacie jedynie bella wygląda ładnie a ed i jake wyglądają jak stare ćwoki xD

david113_13

Prawda :D:D ale nie do końca . widać że bella ma perukę :D:D

kiniasweet

ta o ile nie jest zrobiona w photoshopie ;P

david113_13

mi się plakat podoba, tylko to trochę głupie, że Bella jest bledsza od Edwarda -.-

ocenił(a) film na 8
theprincepolo

hah bez kitu nie zauwazyłam tego a to jest bardzo wazne kurde no!

ocenił(a) film na 5
annagiex

Co do plakatu to jest on moim zdaniem MASAKRYCZNY! Jedyne co mi się w nim podoba to napis "It all biegines...with a choice". Edward wygląda paskudnie, znowu ma tą masakryczną,czerwoną szminkę na ustach i standardową minę. Ja chcę Edwarda ze Zmierzchu. Mina Jacoba jest co najmniej...dziwna?! Ta, na pewno tak. Wygląda trochę tak jakby przesadził z kremem do opalanie i świeci się jak choinka na święta. Panowie zero wyrazu, zero emocji, zero wyglądu...
I jest oczywiście jeszcze nasz kochana Bell, jak zawsze z otwartą buzią, ale kogo to obchodzi. Ma dziwny wzrok taki... nieobecny? Ona jedna wygląda w miarę przyzwoicie na tym plakacie, ale cóż emocji bark. Ja nie wiem czy ci co robią te plakaty kochają photshopa czy co? Matko ten plakat tak jedzie photoshopem, że szok...
Jeżeli film bd wyglądał tak ja ten plakat to ja dziękuje...