PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Filmowej mizerii ciąg dalszy. Kontynuacja ulubionego filmu wszystkich brzydkich nastolatek.

A ja wciąż marzę, że w końcowej scenie wampir Lestat w duecie z Larrym Talbotem poprzegryza gardła i rozszarpie nastoletnich, męskich bohaterów, na części pierwsze. Część żeńską do rozszarpania zostawię laskom z ‘Death Proof’ (by pokazać, że „dziewczyny nie płaczą”). Eh, marzenia pogryzionego gardła…

Moja ocena - 1/10

Grifter

nie podoba ci się? nie oglądaj!!

Grifter

Totalna masakra, szczerze mówiąc zorientowałam się, że ten "film" już wszedł do kin, jak zobaczyłam go parę dni temu na półce w empiku. Gra aktorska na poziomie moich pantofli. Do tej pory sądziłam, że Pattinson nie jest takim złym aktorem, ale teraz stwierdzam, że albo się stoczył, albo specjalnie odstawił taką szopkę, żeby słitaśne fanki się odwaliły. Niestety chyba nie pomogło. Kristen Stewart widać bardzo chciała dostać Złotą Malinę na co szczególnie zasłużyła i z całego serca jej tego życzę :) jak i całemu filmowi w pozostałych kategoriach. Oficjalnie ogłaszam, że to najgorszy film jaki w życiu widziałam.

1/10, rzecz jasna.